Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Seychelles Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UAE

WTN VP Alain St.Ange on Ocean Sustainability in ASEAN

Alain St.Ange ngomong babagan kelestarian segara
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Alain St.Ange bakal ngaturake "Keberlanjutan Samudra ing ASEAN" sajrone dina ASEAN ing Dubai Expo 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Alain St.Ange, mantan Menteri Seychelles sing tanggung jawab kanggo Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Kelautan, bakal ana ing Dubai minggu ngarep dadi bagian saka forum tingkat dhuwur. St Ange saiki Wakil Presiden Public Relations kanggo Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) lan Presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB).

Mantan Menteri St.Ange diundang kanggo melu panel kasebut lan nuduhake pengalaman babagan pangembangan pariwisata eko-laut minangka bagean integral saka ekonomi biru kanggo konservasi lan entuk manfaat saka masyarakat pesisir lan pulo.

ASEAN Day ing Dubai Expo 2020 bakal dianakake ing:

Tanggal: Desember 10, 2021

Wektu: 2:30 nganti 5:00 sore (Dubai GMT+3)

Panggonan: Aula Abu Dhabi

Pusat Sambungan Bisnis, lantai 6

2020 CLUB - Dubai Expo

Mantan Menteri St.Ange minangka Direktur Eksekutif Forum Ekonomi Kecil Menengah AFRICA ASEAN (FORSEAA) lan bakal gabung karo menteri Indonesia lan sawetara ahli lan pamicara.

Liwat forum tingkat dhuwur iki, negara-negara blok ASEAN ngarep-arep nuduhake pandangan umum babagan panggunaan lan pelestarian sumber daya samudra kanggo pangembangan pariwisata, ekonomi lan investasi, lan konservasi laut kanggo mata pencaharian masyarakat pesisir. ,” ujare Bapak Dato Lim Jock Hoi, Sekretaris Jenderal Asosiasi Bangsa-Bangsa Asia Tenggara (ASEAN). 

Alain St.Ange sing nglakokake Konsultasi Pariwisata Saint Ange dhewe lan dadi Wakil Presiden World Tourism Network (WTN), ngenteni pirang-pirang wulan ing Indonesia ing awal taun iki kanggo luwih nyambungake karo pangembangan pariwisata Indonesia lan njelajah wilayah kerjasama karo Afrika. . “Aku bangga, lan pancen aku seneng banget diundang dadi pembicara ing rapat khusus para ahli tingkat dhuwur iki. Nalika aku bakal ngibarake gendera Seychelles, aku uga bakal duwe kesempatan unik kanggo sinau saka wong liya nalika aku nuduhake pengalamanku dhewe marang wong-wong sing ana, "ujare Alain St.Ange.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar