Dalan menyang Super Bowl Saiki Diantrekake karo Fritos

Kampanye punika paling anyar ing hubungan dekade-lawas karo NFL lan Super Bowl, lan salah siji saka wektu paling apik ing taun kanggo ngrameke gurih, crunchy Frito-Lay cemilan karo kelangan, sumilir PepsiCo wedang.

"PepsiCo sinonim karo pengalaman ndeleng gameday, lan ora ana liyane bisa nggabungake cemilan lan omben-omben kanggo paket NFL lengkap, "ujare Greg Lyons, SVP lan Chief Marketing Officer, PepsiCo Beverages North America. "Kita ngerti manawa 90 persen rumah tangga bakal ngrasakake cemilan lan omben-omben bebarengan ing Super Bowl Minggu, nanging taun iki, kita miwiti lelungan menyang LA kanthi sawetara merek favorit."

"Kita pengin miwiti musim playoff kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake, mula kita nampilake pemain legendaris lan merek apik ing siji kampanye sing nyenengake," Rachel Ferdinando, SVP lan Chief Marketing Officer, Frito-Lay Amerika Utara. "Saka wiwitan lelungan menyang pit mandeg ing sadawane dalan, perjalanan kasebut didhukung dening cemilan lan omben-omben sing paling apik - favorit dina game sing mung bisa dikirim dening PepsiCo."

"Road to Super Bowl" Ndadekake Fans ing Bus!

Ing komersial, Mannings digabung karo Bettis lan Cruz, minangka Jerome "The Bus" Bettis ngatur bis nyata kanggo njupuk juara Super Bowl bali menyang The Big Game - lan, sing bakal mbayangno, antics ensue. Saka dalan sing setengah omah dipasang menyang bis nganti nyanyi-nyanyi langsung menyang Olivia Rodrigo sing nomer siji hit 'good 4 u' nganti Bradshaw gabung ing dalan ing "jog khusus" mung kanggo dheweke, papan kasebut nuduhake persahabatan. sing bisa kelakon nalika seneng bal-balan - lan cemilan favorit lan ombenan. Kampanye diwiwiti dina iki lan bakal ditayangake kanthi digital lan ing televisi saka Super Wild Card Weekend nganti Championship Sunday.

"Komersial iki wis kabeh - gabungan 10 Super Bowl rings antarane pemain, ombenan gameday paling apik lan cemilan saka PepsiCo Beverages lan Frito-Lay, lan mesthi aku kudu bisa bebarengan karo sadulurku," Eli Manning. "Pas-musim mesthi dadi wektu sing nyenengake ing taun lan muga-muga kampanye iki bisa mbantu para penggemar kanggo The Big Game nalika kita nggawa dheweke menyang Super Bowl LVI. Kita duwe akeh kapribaden sing gedhe lan lucu ing iklan iki, mula aku ngarep-arep kabeh wong seneng nonton film kasebut kaya sing kita seneng syuting.

Kesenengan gameday terus karo kemasan Frito-Lay kanthi tema NFL lan nampilake produk Frito-Lay lan PepsiCo Beverage sing kasedhiya ing pengecer saiki nganti pertengahan Februari. Nalika konsumen mindai utawa tuku salah siji produk sing ditandhani khusus lan ngetik kode, padha duwe kesempatan kanggo menang peralatan NFL kanggo siap kanggo Super Bowl Sunday.

Frito-Lay kang Road kanggo Super Bowl

Frito-Lay njupuk alih layar Super Bowl LVI kanthi rong panggonan ing game sing nampilake produk Flamin 'Hot lan Lay's. Flamin 'Hot bakal kalebu merek Doritos lan Cheetos uga kanca liyane sing nduwe semangat Flamin' Hot. Pengumuman kampanye Lay's Super Bowl LVI diluncurake sawise rilis Golden Grounds sing anyar, produk sing digawe saka kentang sing ditanam ing sawah sing dicampur karo lemah suci sing ditarik langsung saka stadion lan lapangan NFL kanggo nggawe garis chip edisi winates kanggo sing paling semangat. saka penggemar bal-balan.

Kanggo nguripake hiburan ing layar, Frito-Lay nyelenggarakake "Calle de Crunch," pengalaman pribadi ing LA Live ing dina sing arep Super Bowl LVI. Kajaba iku, Frito-Lay lan Yayasan PepsiCo nggawe pengaruh sing langgeng ing komunitas Los Angeles kanthi terus kerja karo GENYOUTh kanggo nyedhiyakake akses panganan menyang tetanggan sing berpendapatan rendah. Informasi liyane babagan kampanye Super Bowl Frito-Lay lan karya masyarakat bakal dicethakaké ing sawetara minggu.

Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show

Sawise woro-woro seismik sing Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige lan Kendrick Lamar bakal judhul Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show, Pepsi mundhakaken totoan maneh karo Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show mobile app kasedhiya ing Apple App Store lan Google Play Store.

Dirancang kanggo penggemar musik sing keluwen akses sing ora sabar ngenteni dina gedhe, aplikasi gratis nawakake pengalaman pelengkap sajrone pertunjukan kasebut lan konten eksklusif mudhun nganti 12 menit musik sing paling ditonton tanggal 13 Februari ing Stadion SoFi.

Aplikasi seluler menehi kesempatan kanggo para penggemar WIN, DISCOVER lan UNLOCK kalebu:

• Kasempatan kanggo WIN: Giveaways - Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show sidelines pass kalebu penerbangan lan hotel, bal-balan sing ditandatangani artis, lan liya-liyane;

• Insentif kanggo DISCOVER: Tetes kreatif kaget, diumumake ing timbal menyang pertunjukan gedhe;

• Kesempatan kanggo Mbukak kunci: Konten anyar lan eksklusif, fitur AR sing nyenengake, lan macem-macem pengalaman digital kanggo nambah penggemar.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan