12 Yuta Proyek Ilang Kanggo Otomasi ing Eropa Miturut 2040

ditulis dening editor

Populasi sing tuwa, tambah kompetisi, lan produktivitas sing ilang amarga pandemi nyepetake adopsi otomatisasi ing Eropa. Forrester prakiraan manawa 34% pakaryan Eropa ana ing risiko lan 12 yuta pakaryan bakal ilang amarga otomatisasi ing Eropa-5 (Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, lan Inggris) ing taun 2040.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika pandemi terus meksa bisnis Eropa supaya nandur modal kanthi luwih akeh lan cepet ing otomatisasi, dudu mung faktor sing nyebabake kerugian kerja sing diramalake. Miturut Forrester's Future of Jobs Forecast, 2020 nganti 2040 (Eropa-5), para pekerja sing duwe kekuwatan tawar-menawar sithik paling beresiko dipindhah, utamane ing negara-negara sing akeh sing kena kontrak kerja santai, kalebu kontrak nol jam ing Inggris, sing ora mbutuhake jam kerja sing dijamin, utawa kerja part-time kanthi upah sing sithik, kayata "pekerjaan mini" ing Jerman.

Kehilangan kerja kanggo otomatisasi bakal nyebabake para pekerja Eropa ing grosir, eceran, transportasi, akomodasi, layanan panganan, lan luang lan perhotelan kanthi skala sing luwih gedhe. Energi ijo lan otomatisasi, Nanging, bakal nggawe 9 yuta proyek anyar ing Eropah-5 ing 2040, khusus ing energi resik, bangunan resik, lan kutha pinter.

Tombol pokok kalebu:

• populasi tuwa Eropah iku bom wektu demografi. Ing taun 2050, Eropa-5 bakal duwe 30 yuta wong sing umur kerja luwih sithik tinimbang ing 2020. Bisnis Eropa kudu ngetrapake otomatisasi kanggo mbantu ngisi kesenjangan tenaga kerja sing wis tuwa. 

• Nambah produktivitas lan ningkatake karya remot minangka prioritas utama. Negara-negara kalebu Prancis, Jerman, Italia, lan Spanyol - ing ngendi industri, konstruksi, lan pertanian nyedhiyakake bagean ekonomi sing luwih gedhe - luwih akeh nandur modal ing otomatisasi industri kanggo nambah produktivitas. 

• Dhéfinisi sing ketat babagan proyek wiwit rusak. Tinimbang ndeleng otomatisasi minangka pengganti kerja, organisasi Eropa wiwit ngevaluasi katrampilan wong lan mesin nalika nindakake tugas sing beda-beda, kalebu ngatur, lan nganyari sistem HR utawa ngrancang program pelatihan. Nalika proyek bakal ilang, proyek uga bakal entuk lan diowahi amarga katrampilan anyar dadi dikarepake. 

• Mid-skill jobs pegawe sing kasusun saka prasaja, tugas rutin paling beboyo saka otomatis. Pakaryan rutin nggawe 38% tenaga kerja ing Jerman, 34% tenaga kerja ing Prancis, lan 31% tenaga kerja ing Inggris; 49 yuta pakaryan ing Eropa-5 ana ing risiko saka otomatisasi. Akibaté, organisasi Eropa bakal nandur modal ing proyek karbon rendah lan mbangun set katrampilan karyawan. Katrampilan alus kayata sinau aktif, ketahanan, toleransi stres, lan keluwesan - soko robot sing ora dingerteni - bakal nglengkapi tugas otomatisasi pekerja lan dadi luwih dikarepake.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar