Armani kaendahan mbewarakke New pasuryan kaendahan

ditulis dening editor

Kaendahan Armani ngumumake aktris Amerika Tessa Thompson minangka pasuryan paling anyar. Thompson bakal tampil ing loro kampanye kanggo Yayasan Sutra Luminous sing apik lan Lip Power anyar, dijupuk dening fotografer Swedia Mikael Jansson.

Print Friendly, PDF & Email

Luminous Silk Foundation dikenal minangka ekspresi pisanan saka filosofi Armani kanggo nyempurnakake kulit kanthi sentuhan sing paling entheng, lan dilengkapi karo macem-macem warna 40, sing cocog karo saben warna kulit. LIP POWER minangka lipstik satin longwear sing diformulasikan kanthi lenga protèktif, nyaman lan pigmen intensitas dhuwur kanggo menehi warna sing cerah kanthi nyandhang kabeh dina, kepenak lan rasa entheng. Peluru berbentuk gulung sing inovatif ngidini gampang aplikasi lan garis sing ditetepake kanthi tepat.

"Ideku babagan kaendahan ditrapake kanggo saben wanita amarga nambah kapribaden lan keunikane. Tessa Thompson nggegirisi aku kanthi energi sumringah sing dipancarake, kalem sing sregep cara dheweke. Aku seneng bisa kerja bareng karo dheweke lan nyebutake aspek anyar saka kaleidoskop feminin kaendahan Armani, "ujare Giorgio Armani.

Tessa Thompson nambahake: "Ide kita babagan apa sing ayu, budaya, owah-owahan, lan dadi luwih inklusif. Apa sing daktresnani saka Armani yaiku cara nguatake wanita apa wae kanggo ngrasakake awake dhewe sing paling apik.

Thompson, sing lair ing Los Angeles, miwiti ing téater banjur duwe peran cilik ing televisi sadurunge nggawe jeneng ing film. Peran film sing paling misuwur yaiku "Dear White People" ing taun 2014, banjur disusul film Ava DuVernay ing taun 2014 "Selma". Thompson uga misuwur amarga perané ing serial drama "Westworld" nominasi Emmy. Ing 2015, Thompson mbintangi "Creed" lan reprised peran ing "Creed II" ing November 2018. Thompson saiki ing produksi Creed III. Thompson main Valkyrie ing film Marvel "Thor: Ragnarok" ing 2017, banjur "Avengers: Endgame" ing 2019, lan bakal mbaleni peran ing "Thor: Love and Thunder", sing bakal dirilis ing 2022. Ing 2019, Thompson muncul ing sampul majalah TIME minangka Pemimpin Generasi Sabanjure. Ing taun 2020, Thompson dadi bintang ing "Sylvie's Love", sing uga diproduksi eksekutif. Thompson paling anyar menang pujian kanggo peran dheweke minangka Irene Redfield ing film Rebecca Hall taun 1920-an "Passing," dirilis ing November 2021 ing Netflix. Film iki minangka adaptasi saka novel Harlem Renaissance taun 1920-an Nella Larsen sing nyinaoni praktik passing rasial. Saliyane karir aktinge, ing taun 2021, Thompson ngluncurake perusahaan produksi dhewe, Viva Maude, sing dheweke mlebu kesepakatan pertama karo HBO/HBO Max, diwiwiti kanthi buku kanggo nampilake adaptasi saka "The Secret Lives of Church Ladies" lan " Sing wedi mati.” Kajaba iku, Thompson nggawe lan bakal ngasilake seri dokumen kanggo Hulu kanthi judhul "Teka-teki Dhiskusi," sing saiki lagi dikembangake.

Tessa Thompson gabung karo kaendahan Armani bebarengan karo aktris Cate Blanchett, Zhong Chuxi, Adria Arjona, Alice Pagani, lan Greta Ferro; aktor Ryan Reynolds, Jackson Yee, lan Nicholas Hoult; lan model Barbara Palvin, Madisin Rian lan Valentina Sampaio. Saben pasuryan kaendahan Armani, kanthi cara sing unik, nggawe visi Giorgio Armani babagan kaendahan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar