Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Václav Havel Prague: 121 tujuan ing 46 negara ing musim salju iki

Pilih basa sampeyan
Bandara Václav Havel Prague: sambungan langsung menyang121 tujuan ing 46 negara ing musim salju iki
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Václav Havel Prague ngumumake yen dina Minggu, 27 Oktober 2019, jadwal penerbangan musim dingin dadi efektif. Iki bakal nyedhiyakake penerbangan langsung saka Bandara Václav Havel Prague menyang 121 tujuan ing 46 negara, menyang enem tujuan liyane tinimbang ing periode sing padha taun kepungkur.

Tujuan anyar sing ditambahake ing musim salju iki kalebu Lviv, Kharkiv, Chisinau, Florence, Beirut, Nur-Sultan lan Keflavik. Jadwal penerbangan musim dingin Prague bakal nampilake total 15 tujuan anyar. Ing babagan tujuan, gelut paling akeh bakal ditindakake London, saka negara menyang Inggris.

Sajrone musim salju, 60 maskapai, sing 13 dadi maskapai biaya murah, bakal mbukak penerbangan langsung biasa saka Prague. Iki tegese Bandara Prague tetep njaga keseimbangane antarane maskapai penerbangan tradisional lan murah.

Tujuan sing bakal anyar ing jadwal penerbangan musim salju sing bakal teka yaiku Lviv, Kharkiv, Chisinau, Casablanca, Perm, Florence, Nur-Sultan, Stockholm - Skavsta, Bournemouth, Billund, Beirut, Keflavik, Malta, Odessa lan Venice - Treviso. Papat maskapai bakal mbukak layanan musim salju saka Prague kanggo kaping pisanan: SCAT Airlines, SkyUp Airlines, Air Malta lan Arkia Airlines.

"Nomer tujuan sing tambah akeh ing musim salju sing bakal teka negesake manawa Prague minangka tujuan sing apik kanggo maskapai uga kanggo turis. Penumpang Ceko uga bakal entuk manfaat saka minat iki, amarga bakal mbukak pilihan anyar kanggo plancongan ing luar negeri. Saliyane tujuan anyar ing Eropa Wétan, penumpang uga bisa nggunakake layanan ing papan sing biasane mung penerbangan musim panas saka Prague, kayata Islandia lan Malta, "ujare Vaclav Rehor, Ketua Direksi ing Bandara Prague.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov