24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Awards Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Warta Breaking Travel Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Sandal Resorts Internasional Nampilake Pungkasan Anyar karo 11 Penghargaan Gengsi

Sandal Resorts Internasional Nampilake Pungkasan Anyar karo 11 Penghargaan Gengsi
Hon. Gordon "Butch" Stewart lan Wakil Ketua, Adam Stewart kumpul karo Manajer Umum lan anggota staf senior Sandals Resorts kanggo nampa penghargaan kanggo Merek Hotel Utama ing Karibia: Sandals Resorts International
ditulis dening editor

Sandals Resorts International pikantuk 11 penghargaan bergengsi ing wengi pungkasan ing Upacara Gala World Caribbean Awards ke-27 sing dianakake ing Sandals Royal Bahamian sing apik, negesake maneh jabatane minangka pimpinan kabeh kalebu ing Karibia. World Travel Awards ™ dikenal sacara global minangka ciri utama keunggulan industri ing industri pariwisata lan pariwisata, lan Sandals Resorts International asor amarga wis diakoni sacara umum ing upacara taun iki. Kemenangan berturut-turut sing diwenehake kanggo merek Sandals lan Beaches ing portofolio SRI kabeh nuduhake komitmen perusahaan resor kanggo nggawe pengalaman plancongan sing ora ana tandhingane. Paling penting, iki minangka taun kaping 27 Sandals Resorts International diakoni minangka Merek Hotel Utama ing Karibia lan Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa taun 13 dianugerahi Resor Kulawarga All-Inklusif Karibia.

"Menang penghargaan Merek Hotel Utama ing Karibia 27 taun kanthi berturut-turut sejatine durung dingerteni lan dadi bukti kanggo inovasi suwene puluhan taun lan penghargaan kanggo timku sing wis tekad kanggo menehi standar paling dhuwur," ujare Gordon "Butch" Stewart, Ketua & Pendhiri Sandal Resorts International. "Kita terus-terusan nemokake cara anyar kanggo nambah bar lan ngarep-arep pirang-pirang dekade liyane nyetel industri lan nemtokake maneh kategori inklusif kemewahan."

Sandal Resorts Internasional diajeni nampa 11 penghargaan kanggo ngakoni kabeh perkara saka Resort Romantis Paling Karibia nganti Resor All-In Luxury Luxury ing Karibia. Penghormatan perusahaan Resor mewah Termasuk® kalebu:

Resor Kulawarga All-Inklusif ing Karibia 2020: Turks & Spa Resort Pantai Caicos

Resor Bulan Madu ing Karibia 2020: Sandal Grande St. Lucian Spa & Resort Beach

Merek Hotel Utama ing Karibia 2020: Sandal Resorts International

Resor All-In Luxury Luxury ing Karibia 2020: Sandal Emerald Bay Golf, Tennis & Spa Resort

Resor Utama Karibia 2020: Sandal Royal Barbados

Resor Romantis Paling Karibia 2020: Sandal Grande Antigua Resort & Spa

Resor All-Inklusif Utama Bahamas 2020: Sandal Royal Bahamian Spa Resort & Pulo Luar Negeri

Resor Utama Grenada 2020: Sandal Grenada Resort & Spa

Resor Kulawarga All-Inclusive Terbaik ing Jamaika 2020: Resort & Spa Pantai Negril

Resor Utama ing Jamaika 2020: Sandal Montego Bay

Resor Utama St. Lucia's 2020: Sandal Grande St. Lucian Spa & Resort Beach

Saka akomodasi romantis Bintang 5 kaya Bungalow Over-the-Water lan Villas kanggo ngenalake pirang-pirang sandal, kalebu kolam renang lan bar ing atap sing pertama, lan gang bowling 4-jalur pertama, Sandals and Beaches Resorts terus ngrancang kabeh -kategori eksklusif kanthi terus-terusan ngrusak pangarepan lan ngirim pengalaman liburan 5-Bintang, Luxury Kalebu®.

Ngrayakake ulang taun kaping 27 ing taun iki, World Travel Awards ™ didegaké ing taun 1993 kanggo ngakoni lan menehi penghargaan kanggo keunggulan ing industri pariwisata, pariwisata, lan perhotelan, sing dadi pathokan sing diupayakake wong liya. Upacara gala World Travel Awards ™ dianggep minangka acara tonggak sejarah ing industri pariwisata lan ngrayakake prestasi individu lan gotong royong ing saindenging jagad.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan resort pemenang penghargaan kasebut, bukak www.sandals.com lan www.beaches.com .

Sandal Resorts Internasional Nampilake Pungkasan Anyar karo 11 Penghargaan Gengsi

Hon. Gordon "Butch" Stewart lan Wakil Ketua, Adam Stewart nampa penghargaan penting kanggo taun kaping 27 berturut-turut

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.