Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

COVID-19 Tiwas Ironman Kona

The Kejuaraan Dunia Ironman Kona wis dianakake saben taun ing Hawaii wiwit taun 1978. Wiwitane, dianakake ing wulan Februari ing Oahu nanging pindhah menyang Kailua-Kona ing Pulo Hawaii ing taun 1981.

Kanggo kaping pisanan ing 42 taun, Kejuaraan kudu dibatalake amarga pandemi COVID-19 coronavirus.

Ing rilis, penyelenggara Kejuaraan Dunia Kona nyathet: "Miturut jadwal, terus-terusan watesan perjalanan sing ana ing saindenging jagad, lan kahanan liyane sing ora bisa kita kontrol, acara kejuaraan jagad Ironman ora bisa diluncurake maneh."

Ironman Kona asline dijadwal tanggal 10 Oktober ing Kailua-Kona, Hawaii. Tanggal 14 Mei, penyelenggara ngumumake nundha tanggal 6 Februari 2021, nanging saiki, kabeh wis dibatalake.

Ironman kalebu nglangi 2.4 mil, mancal 112 mil, lan mlayu maraton 26.2 mil. Pungkasan pungkasan biasane udakara 8 nganti 9 jam kanggo ngrampungake kompetisi.

Kejuaraan Dunia Ironman 70.3, sing asline dijadwalake menyang Selandia Baru ing pungkasan November, uga dibatalake sawise pisanan ditundha tanpa wates ing wulan Mei.

Triathletes sing lolos kanggo salah sijine kejuaraan 2020 bakal dihubungi lan duwe kesempatan kanggo balapan ing taun 2021 utawa 2022. Wiwit saiki, Ironman sabanjure dijadwalake tanggal 9 Oktober 2021 ing Kailua-Kona. Ironman 70.3 sabanjure dijadwalake tanggal 17-18 September 2021, ing St. George, Utah.

Triathlon Hawaii Ironman sing kaping pisanan dianakake tanggal 18 Februari 1978 ing Honolulu ing pulau Oahu. Limalas atlit saingan kanthi 12 nyebrang garis finish. Saben finisher diwenehi tropi gawenan tangan. Ing taun 2019, luwih saka 20,000 mlebu kanggo saingan ing Kejuaraan.

Kejuaraan kasebut nglibatake seminggu festival lan acara sampingan sadurunge acara nyata. Iki ndadekake akeh kegiatan turis, lan ningkatake ekonomi ing Hawaii. Atlit lan kulawarga lan kanca-kanca tetep rata-rata 6 bengi kanggo acara kasebut, kanthi pengaruh ekonomi udakara US $ 30 yuta. Ora ana cara liya kanggo negara sing nggawe kerugian pariwisata iki.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email