24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hak-hak manungsa News Pariwisata transportasi Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Boeing nyumbang luwih saka $ 10 yuta kanggo ndhukung kesetaraan ras lan keadilan sosial

Boeing nyumbang luwih saka $ 10 yuta kanggo ndhukung kesetaraan ras lan keadilan sosial
Boeing nyumbang luwih saka $ 10 yuta kanggo ndhukung kesetaraan ras lan keadilan sosial
ditulis dening Harry S. Johnson

Boeing dina iki nyumbang $ 10.6 yuta kanggo klompok 20 nirlaba sing kerja kanggo ngatasi kesetaraan ras lan keadilan sosial ing Amerika Serikat. Paket pendanaan kasebut minangka bagean saka komitmen multi-taun perusahaan sing sadurunge diumumake sing nyakup campuran dana lokal lan tingkat nasional sing ditujokake kanggo nambah jumlah siswa minoritas lan siswa sing golek pendidikan ilmu pengetahuan, teknologi, teknik lan matematika (STEM) lan nggawe macem-macem pipa bakat aerospace. Grant dhuwit uga bakal dana program sing digunakake kanggo ngatasi reformasi keadilan pidana lan kesenjangan perawatan kesehatan ing komunitas sing ora duwe tugas lan minoritas.

"Ing Boeing, kita ngakoni manawa rasisme sistemik lan ketidakadilan sosial tumrap wong sing duwe warna, utamane komunitas Ireng ing Amerika Serikat," ujare David Calhoun, presiden lan CEO Boeing. "Nalika digunakake kanthi internal kanggo ngadhepi masalah kasebut, kita uga tetep fokus kanggo ngatasi sebab-sebab lan pengaruh rasisme lan ketimpangan sosial ing komunitas sing karyawan lan makarya. Kanthi komitmen finansial saiki kanggo klompok mitra nirlaba iki, kita ngarep-arep bareng-bareng, kita bisa miwiti nggawe kemajuan sing nyata sajrone ngupayakake kesetaraan. "

Pengumuman dina iki adhedhasar sejarah Boeing dadi mitra karo organisasi sing ningkatake akses lan ngatasi ketimpangan ing komunitas warna. Sajrone limang taun kepungkur, Boeing nandur modal luwih saka $ 120 yuta kanggo ndhukung komunitas sing ora duwe tugas - kalebu program ekuitas ras lan keadilan sosial ing komunitas kasebut - ing saindenging Amerika Serikat. Boeing rencana nggawe pengumuman tambahan sing ana hubungane karo ekuitas ras lan strategi investasi keadilan sosial mbesuk.

Lembaga nirlaba sing nampa dana hibah kalebu:

• Rumah Sakit Anak Seattle: Investasi $ 2.5 yuta bakal ndhukung akses perawatan kesehatan kanggo bocah cilik lan bocah cilik liwat ekspansi Klinik Anak Odessa Brown.

• Sekolah Publik Chicago: Investasi sadurunge $ 1.5 yuta bakal mbiayai ekspansi teknologi kanggo udakara 4,500 siswa Sekolah Umum Chicago sing terdaftar ing kursus pembelajaran jarak jauh amarga pandemi COVID-19.

• Program Akses DC College: Investasi $ 1 yuta bakal nyengkuyung siswa sekolah menengah umum charter publik lan publik ing Distributor Columbia, kanggo nggayuh pendhidhikan lan karir STEM.

• Inisiatif Keadilan sing padha: Investasi $ 1 yuta bakal mbiayai upaya riset lan riset kabijakan publik sing ngatasi reformasi keadilan pidana ing Amerika Serikat.

• Misi Terus: Investasi $ 1 yuta bakal ndhukung Operation Nourish, sawijining program sing ditujokake kanggo nglawan rasa ora aman panganan kanthi mobilisasi para veteran kanggo tuwuh, nglumpukake lan nyebar panganan ing komunitas lan komunitas warna sing kurang duwe jasa.

• UNCF: Investasi $ 1 yuta bakal nyengkuyung pangembangan program keterlibatan STEM sekolah tinggi kanthi kolaborasi karo perguruan tinggi Black universitas lan universitas ing lokasi ing Boeing duwe kehadiran lokal sing signifikan.

• Liga Urban Chicago: Investasi $ 500,000 bakal ndhukung Pusat Kewirausahaan & Inovasi, sing mbantu wong Afrika-Amerika ngluncurake, ngembangake lan nyengkuyung bisnis. Pendanaan uga bakal ndhukung skala program pangembangan kepemimpinan IMPACT kanggo pimpinan Afrika-Amerika sing lagi maju.

• Janji Kampus Long Beach: Investasi $ 500,000 bakal ndhukung program sing ditujokake kanggo nggawe budaya ngarep-arep lan sukses ing kuliah kanggo warga Afrika-Amerika lan para siswa warna liyane.

• Forum kanggo Minoritas Maju ing Teknik, Inc.: Investasi $ 300,000 bakal ningkatake pipa bakat STEM saka Delaware kanthi fokus khusus kanggo nggawe akses kanggo wanita lan bocah-bocah wadon lan njamin ekuitas kanggo minoritas sing kurang diwakili ing negara kasebut.

• Museum Amerika Afrika Internasional: Investasi $ 250,000 bakal ndhukung pangembangan kurikulum pendidikan lan program kanggo museum Charleston, South Carolina, dibukak ing wiwitan taun 2022.

• Institut Pangembangan Bocah Ireng Nasional: Investasi $ 250,000 bakal ndhukung pangembangan pendidikan awal bocah, kesehatan lan kesehatan, program kesejahteraan bocah, literasi lan keterlibatan kulawarga kanggo bocah lan kulawarga Ireng.

• Space Center Houston: Investasi $ 175,000 bakal mbiayai Akademi STEM Girls, sing mbantu bocah-bocah wadon umur SMP sing nggambarake konsep lan katrampilan STEM lumantar pamulangan adhedhasar inkuiri.

• Adrienne Arsht Center: Investasi $ 145,000 bakal ndhukung Learning Through the Arts, inisiatif sinau STEM sing nggabungake seni menyang panemuan kelas lan menehi instruksi coding lan robot kanggo telung sekolah sing ora duwe sekolah ing Miami.

• Girls Inc. saka Huntsville: Investasi $ 120,000 bakal mbiayai Operation SMART, program pembelajaran STEM langsung sing bakal nggayuh luwih saka 700 bocah-bocah wadon warna ing wilayah Huntsville, Alabama.

• Liga Urban Metropolitan St. Louis: Investasi $ 110,000 bakal ndhukung program Save Our Sons, ngewangi wong-wong Afrika-Amerika sing kurang ekonomis ing wilayah St. Louis golek kerjaan lan entuk upah sing bisa dibayar.

• BE NOLA: Investasi $ 100,000 bakal dana program sing mbangun kapasitas upaya sing dipimpin Ireng kanggo ningkatake kemajuan pendhidhikan ing New Orleans kanggo siswa lokal.

• Space Foundation: Investasi $ 100,000 bakal ndhukung pangembangan pameran "Galeri Seni ing Ruang" 2021, sing bakal nyoroti "Ikon Warna STEM" lan nglengkapi program pendidikan FUTURE U Boeing.

• Proyek Leaf Turning: Investasi $ 100,000 bakal dana program sing ngrampungake recidivisme sistemik kanggo wong-wong sing duwe wilayah Charleston sing berisiko mulih saka penjara lan nggedhekake model menyang kutha-kutha tambahan ing South Carolina.

• Liga Urban Portland: Investasi $ 25,000 bakal ndhukung pangembangan forum umum babagan masalah komunitas, latihan katrampilan kerja, penjangkau kesehatan lan kesehatan, lan pameran karir.

• Pemuda Ngrayakake Bhinéka: Investasi $ 20,000 bakal mbiayai konferensi kanggo siswa sekolah menengah kanggo nyambungake masalah saiki, kalebu ketimpangan ras lan keadilan sosial.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.