Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet

Blue Water kanggo mbukak Halesford Harbour Resort & Marina

Ocean City, spesialis Hospitality ruangan basis Md Blue Water terus expansion kanthi cepet karo janjian timbal operasional ing Halesford Harbour Resort & Marina, ing kemitraan karo National Land Lease Capital.

Pelabuhan Halesford saenipun dumunung ing Smith Mountain Lake kanthi cedhak kutha Moneta, restoran lan hiburan kulawarga. Tamu bisa seneng fishing, prahu, pesisir pribadi, akses boardwalk, populer Jake's Place Restaurant, lan liyane ing 500 mil saka shoreline. Resor RV mung nawakake situs musiman, dene The Inn nawakake macem-macem pilihan penginapan kanggo umum. Pantai pribadi kanggo panggunaan tamu sing nawakake rekreasi ing Smith Mountain Lake kalebu slip lan slide kembung. Charter pelayaran nedha bengi uga kasedhiya, dadi papan sing apik kanggo pesta lan kumpul. 

Resor nawakake 133 situs RV musiman lan 123 slip marina musiman. Tamu uga bisa tetep ing The Inn, kang nawakake 26 kamar karo views banyu, lan kabin pribadi jejer. Tamu Inn bisa seneng Patio ruangan gedhe karo firepits gas, BBQ gas madhep tlaga, lan dock karo enem prau slip kanggo tamu resort lan penginapan.

"Halesford Harbour minangka tambahan sing sampurna kanggo portofolio Blue Water," ujare CEO Blue Water Todd Burbage. "Tamu bisa melu ing sawetara aktivitas waterfront favorit kita kalebu fishing, prahu, lan rekreasi ing pantai pribadi. Properti iki duwe kabeh tujuan tujuan Blue Water liyane sing apik banget. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim ing Pelabuhan Halesford kanggo ngetrapake standar pengalaman tamu sing luar biasa lan terus nyedhiyakake para tamu kanthi uwal pinggir tlaga sing luar biasa.

Blue Water berkembang kanthi cepet lan terus nambah properti sing dikelola, aset sing diduweni, lan ngembangake proyek anyar. Pelabuhan Halesford menehi tandha properti kaping 12 Blue Water ing Virginia lan usaha operasional kaping 7 kanthi kemitraan karo NLLC.

"We are bungah kanggo partner maneh karo tim ing Blue Water kanggo luwih tingkat layanan lan curate pengalaman paling apik kanggo tamu ing Halesford Harbour," ngandika Yogi Singh, partner ing NLLC.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...