Kabar Kawat

Luwih Ozempic tegese kontrol sing luwih apik kanggo diabetes jinis 2

ditulis dening editor

Novo Nordisk dina iki ngumumake yen US Food and Drug Administration (FDA) wis nyetujoni dosis 2 mg injeksi Ozempic® (semaglutide), analog peptida-1 (GLP-1) kaya glukagon seminggu sepisan sing dituduhake bebarengan karo diet lan olahraga. kanggo nambah gula getih ing wong diwasa kanthi diabetes jinis 2 lan kanggo nyuda risiko kedadeyan kardiovaskular utama kayata serangan jantung, stroke utawa pati ing wong diwasa kanthi diabetes jinis 2 lan penyakit jantung sing dikenal.2 Ozempic® dudu obat bobot awak, nanging bisa uga mbantu wong ilang bobot. Ozempic® bakal kasedhiya ing telung dosis terapeutik (0.5 mg, 1 mg, lan 2 mg) kanggo mbantu wong sing nandhang diabetes jinis 2 tekan target gula getih (A1C), saiki kalebu sing duwe A1C sing luwih dhuwur sing ora bisa nggayuh tujuane. Target A1C.

Ing program uji klinis fase 3 Ozempic® SUSTAIN, nganti 73% wong sing nandhang diabetes jinis 2 sing diobati karo Ozempic® 1 mg nyuda gula getih lan tekan target Asosiasi Diabetes Amerika <7%.3-5 Senadyan mangkono, ana. isih wong sing ora target gula getih.1,4-10 Ozempic® 2 mg mbantu wong sing mbutuhake kontrol glikemik tambahan lan minangka pilihan penting kanggo pasien lan panyedhiya ing perawatan diabetes tipe 2 sing terus-terusan.

"Diabetes tipe 2 minangka penyakit kompleks sing bisa berkembang liwat wektu sanajan ana wong sing ngatur kanthi obat, diet lan olahraga," ujare Dr Juan Pablo Frias, direktur medis Velocity Clinical Research, Los Angeles lan peneliti utama SUSTAIN FORTE, uji klinis fase 3 sing ndhukung persetujuan Ozempic® 2 mg. "Kanthi safety lan khasiat sing wis kabukten, Ozempic® mbantu ngontrol glukosa getih lan nawakake pengurangan risiko acara kardiovaskular utama ing wong diwasa kanthi diabetes jinis 2 lan penyakit jantung sing dikenal, uga bisa mbantu akeh pasien ilang bobote. Kanthi dosis 2 mg, kita duwe pilihan tambahan supaya pasien bisa tetep nganggo terapi obat sing padha sanajan gula getihe perlu diganti.

Ing uji coba SUSTAIN FORTE, wong kanthi rata-rata wiwitan A1C 8.9% sing diobati karo Ozempic® 2 mg entuk pangurangan gula getih sing signifikan lan unggul 2.1% ing minggu 40 dibandhingake karo 1.9% karo Ozempic® 1 mg (P<0.01). ).1 Ing panliten sing padha, wong kanthi bobot wiwitan rata-rata 219 lb sing diobati karo Ozempic® 2 mg ngalami bobote 14.1 lb dibandhingake karo bobote 12.5 lb karo Ozempic® 1 mg; prabédan ana ora statistik pinunjul. Kanggo loro dosis Ozempic®, ora ana sinyal safety anyar sing diidentifikasi.1 Efek samping sing paling umum yaiku gastrointestinal.1 Reaksi salabetipun gastrointestinal luwih kerep dumadi ing pasien sing nampa Ozempic® 2 mg (34.0%) vs Ozempic® 1 mg (30.8%). ).1

"Ozempic® dadi pimpinan mbantu Novo Nordisk ngowahi owah-owahan ing perawatan diabetes, kanthi luwih saka siji yuta wong sing nandhang diabetes tipe 2 ing Amerika Serikat sing diobati karo Ozempic®," ujare Doug Langa, wakil presiden eksekutif, operasi lan presiden Amerika Utara. saka Novo Nordisk Inc. "Kanthi Ozempic® saiki kasedhiya ing macem-macem kekuatan dosis, kita optimistis bisa nulungi luwih akeh wong sing nandhang diabetes jinis 2 sing mbutuhake kontrol gula getih luwih akeh ngalami keuntungan saka Ozempic®."  

Novo Nordisk ngarepake bakal mbukak Ozempic® 2 mg ing Amerika Serikat sakcepete. Ozempic® 2 mg disetujoni dening Swiss Medic ing September 2021 diikuti dening Health Canada lan European Medicines Agency ing Januari 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • A tai'oi to'u kabeh cocog

    Ko Lisa Hübotter toku jeneng
    . Kei aotearoa ahau e ora ana, wong wadon uga saiki iki ra, lan kii aku kii aku saiki aku bakal ngirim dhuwit kanggo nyimpen ana ing ngarepe ana, lan kanggo tuku, lan aku minangka wong sing ora duwe dhuwit ana a ia, nana i homai te uga ki ahau me taku E te whanau, aku pengin aku ki te jeneng 60,000 euros ki ora miwiti ing aku ora i nga wa kabeh ibu takakau aku kanggo bocah-bocah 3 Aku wis teka kaya iki wong bener aku te wehi o te Atua ki tekan dhuwit kanggo bantuan minangka bantuan saka aku kanggo jeneng 60,000 euros, wong iku. E TE ATUA e te tangata e wedi ana, mena kei te hiahia koe ki te nama ka dibayar e koe te nama me waea atu ki a ia ngomong atu ki a ia ko Mrs. Katica te tohu ia koe ki a ia. hubungi atu ki te manajer o SKY Experience loan Mr.A .S .Austin,
    aku iki:( [email dilindhungi] ) tono utawa i runga i situs web [Link deleted]