Kabar Kawat

Data Anyar babagan Nyerang Kanker dening Pemrograman Ulang Kekebalan

ditulis dening editor

Myeloid Therapeutics, Inc. dina iki nampilake data telat anyar ing Rapat Tahunan American Association for Cancer Research (AACR), sing dianakake ing New Orleans, LA, 8-13 April 2022.             

Data sing ditampilake ing AACR 2022 nggambarake yen Myeloid wis ngrancang lan ngembangake rong platform terapeutik novel, reseptor ATAK™ CAR lan program mRNA in vivo, kanggo target lan ngaktifake kemampuan sel myeloid kanggo nyerang kanker kanthi pemrograman ulang imun. Sèl myeloid minangka orkestra utama respon imun lan nglumpukake kanthi alami ing tumor padhet, ing sawetara kasus sing makili nganti pitung puluh lima persen saka massa tumor. Adaptasi myeloid mRNA kanggo kompartemen myeloid ngembangake pengaruh sel kasebut ing eksperimen in vivo.

Kelas novel CARs Myeloid, sing dikenal minangka Reseptor ATAK™, nggabungake pangenalan tumor karo sawetara domain sinyal imun bawaan. Ilmuwan myeloid wis nliti pirang-pirang kombinasi sinyal imun bawaan sing durung ditelusuri lan nemokake jalur multi-sinyal sing optimal. Kombinasi pengikat pangenalan kanker karo domain sinyal intraselular novel iki ngidini sel myeloid diprogram ulang karo kombinasi sinyal kekebalan sing durung ditelusuri sadurunge, sing nyebabake mateni tumor lan respon anti-tumor sistemik sing amba.

Novel Myeloid ing platform rekayasa vivo khusus target lan ngaktifake sel myeloid kanggo ngasilake kekebalan adaptif anti-tumor sing luwih jembar. Liwat pendekatan iki, Myeloid nduduhake manawa pangiriman lipid-nanopartikel (LNPs) encapsulating mRNA ngasilake selektif lan ekspresi sel myeloid ing vivo, sing nyebabake mateni tumor sing kuat ing pirang-pirang model tumor kadhemen. Data kasebut nuduhake potensial teknologi Myeloid kanggo program sel langsung ing vivo.

"Ing rapat AACR taun iki, kita seneng nuduhake kemajuan sing signifikan ing platform kita sing nuduhake kemampuan sel myeloid kanggo ngatur respon imun sing amba liwat program mRNA in vivo lan ATAK ™ CAR generasi sabanjure," ujare Bruce McCreedy, Ph. D., Kepala Petugas Ilmiah Myeloid. "Data kasebut ndhukung rencana kita kanggo miwiti uji klinis kanggo ngevaluasi keamanan lan kegiatan sawetara calon produk obat novel ing taun ngarep, ngembangake saluran pipa klinis sing wis ana."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar