Airlines Warta cepet Saudi Arabia

SAUDIA partner karo American Express kanggo program nebus miles anyar

Saudi Arabian Airlines (SAUDIA), operator gendera nasional Arab Saudi, lan American Express Saudi Arabia, wis luwih ngiyataken kemitraan kanthi ngenalake kamungkinan kanggo kabeh Anggota Kartu American Express Saudi Arabia nransfer rong poin Ganjaran Keanggotaan kanggo siji mil AlFursan.

Pengumuman kasebut minangka perpanjangan saka kemitraan sing sukses ing antarane loro pihak liwat kertu kredit cobranded AlFursan American Express sing ngidini Anggota Kartu American Express Saudi Arabia entuk mil langsung nggunakake kertu kasebut.

Hadir kanggo menehi tandha acara nalika upacara penandatanganan ing Pasar Wisata Arab ing Dubai, Wakil Presiden Pemasaran lan Manajemen Produk SAUDIA, Pak Essam Akhonbay lan Chief Marketing Officer American Express Saudi Arabia, Pak Khalid Mohammad Kayal.

Ngomentari babagan kemitraan sing ditambahi, Pak Akhonbay ujar: "SAUDIA bangga bisa mbangun kemitraan sing sukses lan dawa karo American Express Saudi Arabia,"

"Bebarengan, kita setya nyedhiyakake anggota kanthi penak tambahan kanggo nggedhekake keuntungan sing dipikolehi lan mbangun lelungan kanthi fleksibilitas."

Pak Kayal nambahake: "Konsolidasi kemitraan strategis karo SAUDIA kanggo entuk manfaat saka Anggota Kartu minangka prioritas penting. Hubungane karo SAUDIA diwiwiti kanthi kertu kredit cobrand AlFursan American Express sing sukses lan kanthi menehi tandha persetujuan anyar, kabeh Anggota Kartu American Express Saudi Arabia bakal bisa ngakses keuntungan saka kemitraan strategis lan ngijolake poin Memberships Rewards® menyang mil AlFursan.

Jaringan penerbangan SAUDIA sing akeh banget nyambung menyang luwih saka 95 tujuan ing patang bawana. Maskapai iki bubar ngumumake tambahan 10 rute internasional anyar: Bangkok, Thailand; Barcelona lan Malaga, Spanyol; Marrakech, Maroko; Mykonos, Yunani; Moscow, Rusia; Beijing, China; Seoul, Korea Kidul; Entebbe, Uganda; Amsterdam, Walanda; lan Chicago, Illinois ing Amerika Serikat.

SAUDIA nyedhiyakake layanan online lengkap liwat www.saudia.com lan aplikasi seluler sing ngidini para tamu bisa pesen lan ngatur penerbangan kanthi trep lan gampang.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar