News

Holland America Line nyathet $ 4.7 yuta kanggo sumbangan kanker

0a1a_222
0a1a_222
ditulis dening editor

SEATTLE, WA - Kanggo ngurmati Dina Kanker Dunia sesuk, 4 Februari, Holland America Line bangga ngumumake yen nganti saiki tamu pelayaran lan karyawan perusahaan wis ngoleksi luwih saka $ 4.7 yuta

Print Friendly, PDF & Email

SEATTLE, WA - Kanggo ngurmati Dina Kanker Dunia sesuk, 4 Februari, Holland America Line bangga ngumumake manawa nganti tamu pelayaran lan karyawan perusahaan kasebut nglumpukake luwih saka $ 4.7 yuta kanggo dhukungan kanker liwat program "On Deck". Program On Deck for a Casing saiki mupangat kanggo enem organisasi kanker internasional sing ana ing Amerika Serikat, Kanada, Australia, Walanda, Jerman lan Inggris.

Ing Deck ngundang para tamu kanggo melu mlaku-mlaku nglumpukake dana 5k sing ora kompetitif sajrone saben pelayaran ing 13 kapal kasebut, kanthi atusan ewu kapal penjelajah mlaku-mlaku nyengkuyung program kasebut wiwit didegake ing taun 2006. Hasil kasebut disebarake ing American Cancer Society , Lembaga Kanker Kanada, Dewan Kanker Australia, Penelitian Kanker UK, Deutsche Krebshilfe (Bantuan Kanker Jerman) lan KWF Kankerbestrijding (Masyarakat Kanker Belanda).

Sadurunge program kasebut nguntungake Susan G. Komen kanggo tamba.
"Kita kanthi tulus matur nuwun marang kabeh tamu lan karyawan Holland America Line sing wis menehi sumbangan murah ing On Deck for a Cause lan mbantu kita entuk $ 4.7 yuta kanggo mbantu nglawan kanker," ujare Orlando Ashford, presiden Holland America Line. "Kanker minangka penyakit sing nyebabake akeh wong ing saindenging jagad. Liwat On Deck, kita bakal terus mbantu golek obat. ”

Para tamu kanthi kabeh umur diundang kanggo nyumbang $ 20 menyang Yayasan Holland America Line, kanthi minimal 75 persen ($ 15) sing disebarake menyang organisasi kasebut. 25 persen sing isih ana kalebu biaya program lan administrasi. Ing sawijining dina ing segara, para peserta melu mlaku-mlaku 5k ngubengi geladak kapal. Tamu bisa mlaku kurang utawa ora, kaya sing dikarepake. Peserta uga nampa On Deck kanggo kaos Cedhak lan gelang tangan lan melu resepsi sawise mlaku. Gumantung saka kapal, jarak sing tekan 5k kisaran saka sangang nganti 12 puteran.

Ing 2016, luwih saka 500 acara ing Deck for a Cause bakal dianakake ing armada Holland America Line ing saben pelayaran, kanthi mlaku-mlaku ing Alaska, Antartika, Asia, Australia, Bermuda, Baltik, Kanada lan New England, Karibia , Mediterania, Meksiko, Selandia Baru, Terusan Panama, Hawaii lan Pasifik Selatan lan Amerika Selatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.