News

DDCR Nyambut Presiden IUCN

14 November, 2016- Presiden Uni Internasional kanggo Konservasi Alam (IUCN), Zhang Xinsheng, ngunjungi Cagar Konservasi Gurun Dubai (DDCR) kanggo nekani UAE IUCN Nationa

Print Friendly, PDF & Email

14 November, 2016- Presiden Uni Internasional kanggo Konservasi Alam (IUCN), Zhang Xinsheng, ngunjungi Reserve Deservation Consert Dubai (DDCR) kanggo rawuh ing rapat panitia Nasional IUCN UAE.

Pak Xinsheng disambut dening Greg Simkins, Manajer Konservasi - DDCR, lan gabung karo Fadi Shraideh, Direktur Regional, Kantor Wilayah IUCN Asia Barat lan anggota IUCN ing UEA: Grup Lingkungan Emirat, Badan Lingkungan Abu Dhabi, Masyarakat Margasatwa Emirat lan DDCR Rapat kasebut diikuti karo tur saka Cagar Konservasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.