InterContinental Chiang Mai The Mae Ping Nawakake Kesenengan lan Eksplorasi kanggo Keluarga

gambar duweni saka InterContinental Chiang Mai The Mae Ping
gambar duweni saka InterContinental Chiang Mai The Mae Ping
ditulis dening Linda Hohnholz

Nalika istirahat musim semi wis lengkap lan lelungan musim panas wis cedhak, daya tarik tujuan sing adoh dadi luwih narik.

Ing wulan Maret iki, para wisatawan bisa ngoyak wong sing ditresnani kanggo liburan musim semi sing ora bisa dilalekake InterContinental Chiang Mai The Mae Ping. Retret sing mentas dibukak iki dumunung ing jantung sisih lor Thailand lan ngajak kulawargane kanggo njelajah warisan budaya kerajaan Lanna kuna kanthi paket kabeh.

Didegaké ing taun 1296 ing Kali Ping sing tenang, Chiang Mai njaga kautamané sing langgeng minangka pusat perdagangan sajrone pirang-pirang abad. Dina iki, tembok bata mawar-abang sing pudar lan parit sing ditutupi wit-witan ngubengi kutha, arsitektur klasik nemtokake kuil-kuil kasebut, lan seni lan kerajinan khas mudhun saka jaman sadurungé.

Bengkel Teh | eTurboNews | eTN
Bengkel Teh

Lelungan bisa miwiti saben dina ing comfort saka kamar sumptuous utawa Suite, kapenuhan ayu hand-crafted obyek sing ngurmati Kerajinan tradisional saka Lor. Panganan saben dina ing The Gad Lanna nampilake prodhuk lokal, saka woh-wohan lan sayuran sing disedhiyakake dening petani cilik Royal Project nganti kopi lan teh alas sing ditanam ing perkebunan lereng bukit, lan susu seger saka peternakan susu sing cedhak. Ing menu ana klasik langgeng kayata salad Som Tum pedhes, sajian comfort populer; Kaeng Phed kari abang; lan favorit kabeh wong, ketan pelem.

Sauntara kuwi, klub bocah-bocah Planet Trekkers hotel minangka papan kanggo para penjelajah enom, sing nawakake kegiatan kaya lukisan payung lan kalung manik lan nggawe gelang, nyemplungake bocah-bocah ing budaya lan seni lokal, kabeh nalika seneng-seneng.

Premium King Kamar Tamu karo Mountain View | eTurboNews | eTN
Premium King Kamar Tamu karo Mountain View

Paket kalebu kabeh kanthi rega wiwitan saka THB 9,800+++ saben wengi kalebu:

o Akomodasi ing kamar utawa suite sing mewah

o Sarapan saben dina kanggo 2 wong diwasa lan bocah siji nganti 12 taun

o Saben 3-mesthi nyetel nedha bengi kanggo 2 diwasa ing The Gad Lanna

o Nedha bengi saben dina kanggo bocah nganti 12 taun ing The Gad Lanna

o Kegiatan bocah-bocah ing Planet Trekkers

o Transfer bandara bali

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...