24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia Rilis pers Teknologi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Keflavik ngowahi proses aplikasi pass ID

KEF1
KEF1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Isavia nuwuhake perubahan gedhe tumrap proses manajemen pass ID ing Bandara Internasional Keflavik ing Islandia kanthi nggunakake MTrust, alat jaminan identitas online sing digawe dening Human Recognition Systems.

Kanthi ora nggunakake kertas kanthi manajemen pass ID bandara lan mindhah kabeh proses pemeriksaan lan penerbitan online, Isavia gabung karo bandara utama liyane kayata London Gatwick kanthi nggunakake solusi MTrust.

MTrust minangka sistem pertama kanggo nangani proses lengkap manajemen aplikasi pass ID bandara, vetting lan penerbitan. MTrust minangka portal online siji kanggo perusahaan sponsor, pangguna maskapai lan bandara kanggo ngatur lan ngetokake wong, kendaraan lan driver. Tetep proses rumit iki ing lingkungan sing dilindhungi, adhedhasar awan, ngirit dhuwit lan wektu kanggo bandara, uga dadi sistem sing luwih aman, efisien lan bebas kesalahan dibandhingake karo alternatif adhedhasar kertas.

Neil Norman, CEO lan Pendiri Sistem Pangenalan Manungsa:

"Kita seneng bisa kerja bareng karo Isavia ing proyek iki lan menehi solusi sing bakal ngasilake efisiensi operasional, keamanan lan audit sing ditingkatake, lan pengalaman positif kanggo para pelanggan ing bandara kanthi ngidini pass ditanggepi luwih cepet. Keputusan Isavia kanggo nyebarke MTrust kanggo Bandara Internasional Keflavik nuduhake tren sing saya maju menyang sistem adhedhasar awan kanthi otomatis dening bandara utama kanggo nambah keamanan lan efisiensi ing proses operasional sing penting. ”

Bandara Internasional Keflavik ngalami lalu lintas penumpang sing akeh banget wiwit taun 2010 sawise jeblugan gunung geni ing Eyjafjallajokull. Saben taun tuwuh ana kaping pindho lan rata-rata saya mundhak 21%. Bali ing taun 2010, Bandara Internasional Keflavik nampani kira-kira 2.1 yuta penumpang. Ing taun iki (2017), bandara ngarepake jumlah rekor 8.7 yuta penumpang utawa tuwuh 2 yuta wiwit 2016 (29% tuwuh).

Volume lalu lintas transfer uga saya tambah, kanthi operator lokal Icelandair lan udara WOW nggunakake bandara minangka hub antara Eropa lan Amerika Utara. Sajrone musim panas 2017, 26 maskapai penerbangan bakal duwe jadwal penerbangan menyang bandara lan 12 ing antawisipun beroperasi setaun. Pasar wisata paling gedhe ing Islandia yaiku Amerika Serikat lan Inggris.

Throstur Soring, Direktur Operasi ing Bandara Internasional Keflavik:

"Ing bandara sing saya akeh, kita mesthi golek cara kanggo ningkatake otomatisasi mandhiri kanggo penumpang lan staf bandara. Wutah penumpang sing akeh banget sajrone sawetara wektu cendhak mesthi nyebabake tuwuhing karyawan kanthi paralel, sing uga nyebabake kenaikan jumlah pas ID bandara sing wis diverifikasi lan ditanggepi. Kita pengin nggawe proses luwih gampang, kanggo kita lan karyawan. Pancen sing diarep-arep kanggo nggunakake MTrust ing Kantor ID anyar. ”

Sadurunge Isavia milih MTrust, organisasi kasebut kepengin pindhah saka proses adhedhasar kertas kanggo aplikasi pass bandara, kanthi tujuan kanggo nyepetake prosedur lan nguatake jejak audit. Kira-kira 1,000 karyawan bandara anyar diwiwiti ing Bandara Internasional Keflavik kanggo saben yuta penumpang tambahan, lan uga akeh karyawan musiman ing bandara kasebut. Nindakake sistem adhedhasar awan tanpa kertas kanggo ngatur, mula bakal mupangat banget.

Ing kunjungan pungkasan menyang Pusat ID bandara liyane sing nggunakake MTrust, wakil Isavia ngerti proses aplikasi pass online. Dheweke seneng banget karo antarmuka antarane sistem kontrol akses MTrust lan CEM AC2000, sistem sing padha digunakake Isavia ing Bandara Internasional Keflavik. Integrasi CEM dadi salah sawijining alasan utama kanggo milih MTrust tinimbang panyedhiya liyane.

Tantangan sing ana gandhengane karo rata-rata 21% saben taun tuwuh saben taun apik banget kanggo Isavia. Kanggo ngenalake solusi anyar kanthi tarif sing luwih cepet, preferensi Bandara Internasional Keflavik yaiku milih sistem COTS kanthi track record sing wis kabukten lan referensi sing bisa dipercaya.

Manfaat utama liyane sing bakal dipikolehi Isavia saka nggunakake alat Sistem Pengenal Manungsa yaiku standardisasi prosedur pass ID, minimalake input manual ing Kantor ID Bandara Internasional Keflavik lan ngilangi pas sing ora bener, ora valid lan ditolak. Isavia uga bakal entuk bathi saka pencetakan jarak adoh saka pass sementara kanthi fitur keamanan sing ditingkatake, kayata fotografi kanggo mbantu verifikasi visual lan mriksa validitas aplikasi wektu nyata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.