Breaking News Internasional Putus Sint Maarten News Warta Breaking Travel News wong Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wawancara direktur pariwisata St. Maarten Brison babagan evakuasi pariwisata lan Hurricane Jose

Brison
Brison
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Direktur pariwisata St. Maarten Rolando Brison, nalika nganyari dina Setu 9 Oktober babagan upaya pemulihan sawise Hurricane Irma, ngumumake manawa ana akeh turis sing dievakuasi, Topan Jose ora bakal menehi skor langsung lan upaya lagi dibukak maneh Bandara Internasional Princess Juliana menyang penerbangan relief sesuk (Minggu).


 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.