Argentina Breaking News Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Argentina Intensifikasi Kemitraan Ing IT&CM China 2018

Buenos-Aires
Buenos-Aires
ditulis dening Dmytro Makarov

Shanghai, 13 Maret 2018 - Tujuan Argentina, sing dipimpin karo Institut Pariwisata Nasional Promosi, Argentina (INPROTUR), bali menyang IT & CM China 2018 kanggo taun kaping 2 sing berturut-turut, bertekad kanggo jangkar merek ing peta China. Melu ukuran kaping pindho plus presentasi Destinasi Dina Associations, Hosted Dinner Networking ing tanggal 21 Maret, lan perjalanan FAM post-event ing wulan September, Argentina minangka salah sawijining tujuan sing kudu digoleki ing barisan peserta pameran taun iki.

Ngandharake pentinge IT&CM China lan keputusan kanggo bali, Emora Franco, Koordinasi Industri Rapat, INPROTUR, "China wis ditemtokake minangka salah siji saka pitulas pasar prioritas dening Institut Promosi Pariwisata Nasional. Kita ditampa kanthi apik lan partisipasi sukses banget taun kepungkur. Kita ketemu luwih akeh pembeli lan pengambil keputusan tinimbang sing diarepake, nyebabake upaya nganyari maneh kanthi tujuan lan perusahaan sing luwih akeh. ”

Argentina bakal nganakake Presentasi Tujuan ing 21 Maret sajrone program Asosiasi 2 dina khusus acara kasebut, nampilake tujuan rapat lan subkuber sing kasedhiya kanggo panitia. Upaya pertunangan kasebut dilanjutake ing nedha bengi jaringan panuku sing dadi tuan rumah tanggal 21 Maret ing Couryard Marriott Changfeng Park sing anyar, lan perjalanan Spring FAM kanggo para pembeli MICE Tionghoa sing dipilih ing pungkasan taun.

Nalika njupuk platform kasebut kanggo ngunggahake Brand Argentina ing IT&C China, Franco nambahake, "Acara pribadi kaya makan siang ing 2017 dadi cara sing apik kanggo nggawe hubungan sing migunani lan nggawe kontak anyar, ngerti apa sing dikarepake para pembeli nalika fokus ing tujuan kita . Kita uga yakin manawa cara paling apik kanggo nemu tujuan sing adoh banget yaiku kanthi ndeleng dhewe. Musim semi ing wulan September minangka wektu sing pas kanggo nemokake macem-macem lanskap, iklim, lan papan unik kanggo acara sing ditawakake Argentina. "

Miturut statistik ICCA, Argentina dadi salah sawijining 20 negara paling populer kanggo rapat asosiasi kanthi luwih saka 180 kongres internasional sing ana ing ngisor iki. Ibukuthane, Buenos Aires, mrentah papan nomer siji kanggo tujuan rapat ing Amerika sajrone wolung taun berturut-turut. Negara kasebut uga wis ngembangake infrastruktur pariwisata kanthi eksponensial, ngrangsang investasi lan potensial gedhe ing lelungan bisnis lan santai.

Beragam budaya, Argentina duwe 6 wilayah wisata sing nggabungake semangat Amerika Latin karo warisan Eropa, 48 tujuan sing cocog kanggo hosting acara internasional, lan luwih saka 30 Biro Konvensi & Pengunjung. Uga nampa luwih saka 800 penerbangan internasional saben minggu saka 50 tujuan ing 5 bawana.

Franco negesake, "Argentina minangka tujuan keunggulan ditambah karo keterjangkauan ing wilayah Amerika Latin. Kanggo turis jaban rangkah, kita ngeculake PPN 21% sing biasane dikenani biaya akomodasi, kalebu sarapan, yen kalebu biaya penginapan. Ing taun 2016, turis Tionghoa dibebasake ora mbutuhake visa kanggo plancong ing Argentina yen duwe visa sing valid kanggo Eropa utawa Amerika Serikat, sing luwih nambah konektivitas lan ngrusak alangan mlebu. Kabeh alasan luwih akeh kanggo nggawe Argentina dadi tujuan pilihan sabanjure. ”

Ing taun iki, kutha Buenos Aires bakal diwakili Dewan Pariwisata ing IT&CM China 2018. Aerolíneas Argentina, maskapai penerbangan lan maskapai nasional sing paling gedhe ing tujuan kasebut, uga bakal gabung karo rombongan Argentina ing lantai pameran.

Pusat komersial, finansial & politik utama ing Amerika Latin, Buenos Aires minangka titik rapat bisnis penting sing diwenehake kanthi warisan unik, fasilitas lan layanan kelas dunia sing terjangkau nanging modern, koneksi global sing apik, lan pengalaman dadi tuan rumah acara utama - amarga katelu konvensi lan pameran bisnis Argentina, pameran, lan festival dianakake ing Buenos Aires. Acara internasional kayata KTT G20, KTT Global WTTC, Olimpiade Olimpiade, Kongres Gigi Dunia FDI, lan akeh liyane, dijadwalake bakal ditindakake ing Argentina taun iki.

IT&CM China 2018 bakal dianakake tanggal 20 - 22 Maret ing Shanghai. Kanggo nggoleki cara sampeyan bisa nguntungake pameran, sponsor, lan kesempatan jaringan ing IT&CM China, hubungi kita ing [email dilindhungi] Kanggo kontak karo Argentina, bukak ing booth B8 sajrone pameran wiwit 21 nganti 22 Maret utawa kontak [email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.