Asosiasi Warta Awards Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

GVB menang penghargaan PATA Gold kanggo kampanye #instaGuam

Penghargaan Guam-menang-PATA
Penghargaan Guam-menang-PATA
ditulis dening editor

Keterangan foto: GVB nampa PATA Gold Award kanggo kampanye #instaGuam ing PATA Gold Awards 2018 ing Malaysia. (L to R) Jason Lin - Strategist Global Media GVB, Colleen Cabedo - Manajer Pemasaran GVB kanggo Korea, Gabbie Franquez - Koordinator Pemasaran GVB kanggo Rusia & Filipina, Mark Manglona - Manajer Pemasaran Amerika Utara & Pasifik, Maria Helena de Senna Fernandes - Sekretaris / Bendahara Eksekutif PATA, Nathan Denight - Presiden & CEO GVB, Dr. Mario Hardy - CEO PATA, Pilar Laguana - Direktur Pemasaran Global GVB, Gary Cheng - Pemasaran Destinasi TripAdvisor ing Asia Lor

 

Biro Pengunjung Guam (GVB) bangga ngumumake wis nampa penghargaan Emas Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA) ing kategori "Media Pemasaran - Kampanye Media Sosial" kanggo kampanye #instaGuam. GVB menang penghargaan PATA Gold taun kepungkur kanggo kampanye seluler Shop Guam e-Festival.

GVB nampa penghargaan kasebut ing Punch Gold Awards Luncheon lan Presentasi tanggal 14 September 2018 ing Mahsuri International Exhibition Center (MIEC), ing Langkawi, Malaysia. Upacara penghargaan kasebut narik luwih saka 800 eksekutif industri saka wilayah Asia Pasifik. Panel penilai PATA mriksa 200 entri saka 87 organisasi lan individu ing saindenging jagad.

"Kita seneng banget nampa penghargaan bergengsi iki saka PATA kanggo kerja bareng kampanye Visit Guam #instaGuam," ujare Presiden lan CEO GVB, Nathan Denight. "Tim profesional kita kerja keras kanggo promosi lan pemasaran Guam menyang saindenging jagad, sing bakal nguntungake masarakat Guam lan omah pulau kita."

Tema #instaGuam kanggo kampanye Visit Guam 2018 nyedhiyakake Guam minangka tujuan plancongan cepet saka kutha-kutha utama Asia lan nyengkuyung konten sing digawe para pangguna kanggo promosi pulau kasebut. Kampanye kasebut bertujuan supaya crita lan swara pengunjung bisa diwartakake manawa pariwisata Guam aman, ramah kulawarga lan siap nyambut tamu anyar.

"Penghargaan PATA Gold iki minangka kemenangan liyane kanggo pulau sing apik," ujare Direktur Pemasaran Global Pilar Laguaña. "Kita matur nuwun banget marang PATA amarga ngakoni upaya kita, uga mitra industri amarga menehi kontribusi supaya Guam dadi papan sing luwih apik kanggo omah, makarya, lan dikunjungi."

Tema #instaGuam bakal dilanjutake ing taun ngarep minangka bagean saka kampanye Visit Guam 2019 global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.