Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Nigeria transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air Peace pengin rencana nyambungake Nigeria karo donya ing taun 2019

airpeace
airpeace
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Peace ngluncurake rencana kanggo sektor penerbangan ing taun 2019 sing nggawe maskapai kasebut ngluwihi wates Nigeria. Maskapai kasebut ngrencanakake rute jarak jauh kalebu Dubai, Sharjah, London, Guangzhou, Houston, Mumbai lan Johannesburg.

Air Peace minangka maskapai penerbangan pribadi Nigeria kanthi kantor pusat ing Negara Bagian Lagos, Nigeria. Air Peace, sing nyedhiyakake layanan penumpang lan charter, nglayani kutha-kutha utama ing Nigeria saiki.

Ketua Perdamaian Udara, Pak Allen Onyema, menehi jaminan kasebut ing sawijining pernyataan sing diterbitake wingi ing Lagos. Dheweke negesake sukses maskapai kasebut sajrone patang taun, amarga dhukungan saka para pelanggan, janji manawa operator ora bakal nguntungake apa-apa supaya pengalamane pancen migunani, nyenengake lan aman.

Miturut dheweke, maskapai kasebut ing wulan September nandatangani perjanjian karo Boeing, kanggo pangiriman 10 pesawat Boeing 737 MAX 8 anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.