24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Investments News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Pecah Zimbabwe

Pariwisata Zimbabwe entuk kabar sambutan nalika ana ing kahanan krisis

CNZW
CNZW
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawise laporan nyiksa pemerintah marang para demonstran, sawise internet dipateni rong dina, pejabat pariwisata Zimbabwe ngluncurake proyek sing diarani Grand Tour Africa-New Horizon.

Bakal ndeleng tambahan 350 wisatawan turis Tionghoa ing negara Afrika Selatan iki saben wulan. Tim saka China sing dipimpin dening Pak He Liehui, Presiden lan Manajer Touchroad International Holdings Group saiki wis diatur karo Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA).

Tim 33 wong kalebu wartawan lan pemain budaya. Tujuan utamane yaiku ngluncurake Tour Africa- Proyek pariwisata New Horizon.

Investor Tiongkok ngupayakake ngenalake Zimbabwe ora mung menyang 64 negara liya, nanging ing pasar Tiongkok jembar 1.4 milyar wong sing 18 persen saka 7.7 milyar wong ing bumi. 350 pengunjung Tionghoa sing teka ing Afrika saben wulan bakal ngliwati Djibouti lan Tanzania sadurunge pungkasane mlebu ing Zimbabwe kanthi penerbangan Chartered Airlines.

Sambutan tim anggota 33 ing hotel lokal ing dina Selasa, Menteri Lingkungan, Pariwisata lan Industri Perhotelan, Hon Priscah Mupfumira ngurmati tumindak Tiongkok sing milih Zimbabwe ing antarane tujuan utama global. Dheweke terus nginstal duta besar merek Pariwisata Zimbabwe, ing antarane yaiku Liehui.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.