Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pecah Liberia News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Four Points First by Sheraton Hotel Monrovia tegese kabar apik kanggo pariwisata Liberia

7e3a7e2cf4217714256bd42379b02b49
7e3a7e2cf4217714256bd42379b02b49
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kesepakatan franchise karo Marriott International ditandatangani dina iki kanggo Four Points pertama dening hotel Sheraton ing Liberia. Dumunung ing ibukutha, Monrovia. Hotel kasebut bakal dadi hotel merek internasional pertama ing negara kasebut nalika dibukak ing taun 2020 lan bakal dikelola dening Aleph Hospitality kanthi merek Four Points dening merek Sheraton.

Properti tengara kasebut dununge ana ing distrik bisnis pusat kutha, cedhak karo misi Perserikatan Bangsa-Bangsa lan cedhak karo sawetara organisasi pamrentah lan kantor komersial.

Bakal nyedhiyakake 111 kamar tamu.

Mbukak hotel bakal duwe peran penting kanggo mbantu mewujudkan strategi pariwisata ing negara kasebut, sing tujuane bisa ngasilake 15 yuta pengunjung internasional ing taun 2023.

"Kanthi Presiden Weah ngumumake rencana wulan pungkasan kanggo nyederhanakake sistem entri visa lan ngupayakake ngembangake papan pariwisata nasional kanggo ndorong nomer pengunjung mlebu, Liberia bakal nambah pangembangan swara ing industri pariwisata Afrika," komentar Bani Haddad , Direktur Utama, Perhotelan Aleph. "Nomer tamu internasional sing saya akeh bakal nggawa panjaluk sing apik kanggo akomodasi berkualitas internasional lan kita ngarep-arep ngatur operasional hotel kanthi standar kelas internasional lan nggawe Four Points dening Sheraton Monrovia dadi tujuan sing dipilih ing kutha kasebut. . "

Diarepake bakal nggawe luwih saka 100 lapangan kerja anyar nalika mbukak, hotel, sing diduweni dening Sea Suites Hotel LLC, bakal dioperasikake dening Aleph Hospitality kanthi model manajemen pihak katelu. Model iki, ing endi wae ing AS lan industri hotel Eropa nanging wiwit cilik ing Afrika, kabukten bisa menehi nilai sing luwih unggul kanggo pamilik liwat kombinasi tunjangan sing diwenehake dening merek internasional sing nikah karo pendekatan manajemen sing fokus lan pribadi sing cocog karo kapentingan sing duwe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.