24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Italia Breaking News News Warta Breaking Nigeria Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Etihad: Rute impen menyang Afrika Selatan, Nigeria, Italia

etihad
etihad
ditulis dening editor

Etihad Airways ngenalake rute impen kanthi bentuk Boeing 787-9 Dreamliner ing layanan sing dijadwalake musim panas iki wiwit Abu Dhabi nganti Johannesburg, wiwit tanggal 1 Agustus; Lagos, wiwit tanggal 2 Agustus; lan Milan, wiwit tanggal 1 September, ngganti Airbus A330 sing saiki mbukak rute.

Katelu tujuan bakal ditampilake Etihad Airways Kabin bisnis lan Ekonomi generasi sabanjure, dikonfigurasi kanthi 299 kursi - 28 Studio Bisnis lan 271 Kursi Cerdas Ekonomi. Jaringan global ekstensif Etihad Airways menyang lan saka Abu Dhabi bakal ndeleng luwih akeh 787 Dreamliner sing dikenalake ing tujuan utama amarga maskapai kasebut ngirim luwih akeh jinis kasebut.

Jadwal Boeing 787 menyang Johannesburg, wiwit tanggal 1 Agustus 2019 bakal mangkat saka Abu Dhabi jam 10:05 lan tekan Johannesburg jam 16:30 saben dina lan bali saka Johannesburg jam 20:05 menyang Abu Dhabi jam 06:00 saben dina (Sabanjure tekane dina). Kanggo Lagos, wiwit tanggal 2 Agustus 2019 saka Abu Dhabi jam 02:35 nganti Lagos lan 07:10 dina Senen, Rebo, Jumuah lan Setu. Bali saka Lagos jam 08:30 menyang Abu Dhabi jam 19:10 dina Senen, Rebo, Jumuah lan Setu. Menyang Milan, wiwit tanggal 1 September 2019 saka Abu Dhabi jam 02:20 menyang Milan jam 06:50 saben dina lan bali saka Milan jam 10:40 menyang Abu Dhabi jam 18:55 saben dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.