Dewan Pariwisata Afrika Airlines Warta Breaking Travel Mesir Breaking News News transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

A220-300 siyap kanggo Star Alliance Airline Egypt Air

egyptairairbus
ditulis dening Juergen T Steinmetz

A220-300 pertama kanggo EgyptAir, anggota Star Alliance wis sukses ngrampungake penerbangan uji coba perdana saka garis perakitan Mirabel. Kaping pisanan saka 12 pesawat MesirAir sing dipesan bakal dikirim menyang maskapai penerbangan Kairo ing minggu ngarep.

A220 kanggo EgyptAir bakal nyedhiyakake para tamu kanthi kenyamanan sing unggul, desain kabin sing inovatif sing nduwe kursi ekonomi paling jembar saka sembarang pesawat lan jendela panorama kanggo cahya sing luwih alami. Pesawat sing dilengkapi tata kabin anyar kanthi 134 kursi, saiki bakal mlebu tahap pungkasan rampung sadurunge dikirim.

A220 nyedhiyakake efisiensi bahan bakar sing ora bisa dikalahake lan kenyamanan awak jembar sing sejati ing pesawat siji-lorong. A220 nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbin PW1500G Pratt & Whitney generasi anyar kanggo nawakake paling murah 20% pembakaran bahan bakar per kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge. Kanthi kisaran nganti 3,400 nm (6,300 km), A220 nawakake performa pesawat siji-sudhut.

Luwih saka 80 pesawat A220 mabur karo 5 operator ing rute regional lan transcontinental ing Asia, Amerika, Eropa lan Afrika, sing mbuktekake fleksibilitas gedhe saka tambahan paling anyar ing Airbus

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.