Kutha AS endi sing paling mewah, paling apik, lan paling trendi?

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kutha AS endi sing paling mewah, paling apik, lan paling trendi?

2021 Kutha Paling Apik banget ing Amerika sing dijenengi

Print Friendly, PDF & Email

Apa Kutha Paling Glamor ing Amerika? Las Vegas? Miami? Dallas? Wichita?

Pakar industri rangking 50 kutha AS paling gedhe ing 20 faktor utama "glam" - kalebu toko perhiasan lan kosmetik mewah, restoran sing dibintangi Michelin, hotel bintang 5, acara Minggu Fashion, lan kekayaan rumah tangga.

Dadi kutha AS sing paling mewah, paling apik, lan paling trendi? Mangkene ndhuwur 5 lan paling ndhuwur 5 Kutha Paling Glamor ing ngisor iki, banjur ana sawetara temuan utama.

Umume Kutha Glamor ing Amerika

 
City
Miami, FL
New York, NY
San Francisco, CA
Las Vegas, NV
Atlanta, GA
Kutha Paling Apik Glamor ing Amerika

 
City
Fresno, CA
Wichita, KS
Bakersfield, CA
El Paso, TX
Corpus Christi, TX

Sorotan lan Sorotan:

South Florida Bling: Sunny Miami nguwasani rangking Kutha Paling Glamor kanthi bar koktail, ruang tunggu, lan klub malam saben 100,000 warga tinimbang ing endi wae ing AS. Nanging ana ing kategori kaendahan, mode, lan blanja sing Miami pancen cemlorot. Miami entuk posisi paling dhuwur ing patang metrik sing gegandhengan karo blanja: fashion mewah, perhiasan, jam tangan, lan toko parfum. Ora ana papan sing luwih apik ing Amerika kanggo pesta lan mbuwang bling tinimbang The Magic City.

Texas Plains: Kutha Texas pancen akeh sing kudu dikatutake, nanging Cowboy Rhinestone luwih mitos. Houston duwe Kali Oaks sing sempit lan Dallas duwe Kutha Taman toney, nanging kalorone kutha kasebut ana ing jajaran tengah, luwih murah tinimbang kutha ukurane padha karo Chicago utawa San Francisco. Kabeh minyak lawas lan dhuwit teknologi anyar bisa uga kanggo mobil sing larang, dudu perhiasan lan boneka mewah. 

Cukup Peachy: Atlanta minangka tujuan glamor kejutan - kajaba sampeyan penggemar Ibu Rumah Tangga Nyata. Gampang dimangerteni sebabe rangking nomer 5 ing dhaptar kutha AS sing paling mewah lan paling trendi. Nalika gagal nggayuh posisi paling dhuwur ing kategori apa wae, Hotlanta tampil apik banget ing kabeh metrik, dadi nomer loro nomer bar koktail, ruang santai, papan musik, lan toko parfum mewah.

Print Friendly, PDF & Email