Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Italia Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata: Dina Republik minangka dina sing apik kanggo Italia mbukak maneh

Menteri Pariwisata: Dina Republik minangka tanggal sing bisa ditindakake kanggo Italia mbukak maneh
Menteri Pariwisata: Dina Republik minangka dina sing apik kanggo Italia mbukak maneh
ditulis dening Harry Johnson

Sampeyan kudu gawe jadwal luwih dhisik kanggo nyuda larangan COVID-19 supaya bisnis Italia bisa siyap

Print Friendly, PDF & Email
  • Penjaga toko, hotel hotel, pamilik bar nindakake serangkaian protes ing pirang-pirang kutha Italia
  • Demonstrasi ing njaba omah ngisor ing Roma, dina Selasa, dadi elek
  • Watesan bakal luwih entheng ing wulan Mei, kanthi sawetara watesan mudhun wiwit tanggal 20 April

Menteri Pariwisata Italia dina iki ngumumake manawa dijadwalake luwih cepet kanggo nyuda larangan COVID-19 kanggo menehi wektu kanggo nyiapake bisnis, nambahake yen preinan Hari Republik tanggal 2 Juni minangka tanggal sing bisa ditindakake supaya negara kasebut «mbukak maneh».

Penjaga toko, hotel hotel, pamilik bar lan wong liya sing bisnis ditutup amarga diwatesi nggawe serangkaian protes ing pirang-pirang kutha Italia minggu iki, kalebu demonstrasi ing njaba omah ngisor ing Roma, dina Selasa sing dadi elek.

"Ana bisnis sing bisa dibukak saka sawijining dina nganti sesuk, kayata tukang cukur," ujare Menteri Pariwisata Massimo Garavaglia.

"Wong liya, kayata hotel gedhe, ora bisa.

"Sampeyan kudu ngawasi data lan, adhedhasar dhata, dibukak maneh sanalika bisa."

"Kita kudu ngrancang supaya cepet, yen liyane bakal nyalip kita."

"Tanggal 2 Juni minangka preinan nasional lan bisa dadi tanggal pambukaan maneh."

Menteri Urusan Daerah Mariastella Gelmini ujar manawa larangan kasebut bakal diremehake sacara signifikan ing wulan Mei, lan nambahake sawetara watesan bisa mudhun wiwit 20 April.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.