Award Inovasi Perjalanan kanggo transformasi digital ing Fraport Group

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Fraport sukses nyelehake masalah obligasi

Fraport AG nampi Penghargaan Inovasi Plancongan 2021 kanggo transformasi digital lan proyek inovatif. Plug and Play, investor tahap paling awal paling gedhe ing donya, nyedhiyakake kudo iki marang perusahaan kasebut sajrone Dina Expo sing dianakake ing Wina tanggal 17 Juni taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pabrik Digital Fraport mbentuk donya plancongan mbesuk lan ningkatake pengalaman pelanggan ing saindenging klompok.
  2. Penghargaan kasebut diwenehake kanggo perusahaan sing nuduhake upaya lan komitmen sing luar biasa kanggo ngembangake inovasi digital.
  3. Ahli digitalisasi lan lapangan liyane nggawe solusi inovatif kanggo aspek operasi bandara lan bakal nyedhiyakake produk sing bisa digunakake kaping pisanan sajrone telung wulan.

"Penghargaan iki kanggo perusahaan sing nduduhake upaya lan komitmen luar biasa kanggo ngembangake inovasi digital," ujare Benjamin Klose, CEO Plug and Play Austria. "Kurang saka setaun, Grup Fraport kerja bareng karo macem-macem startup ing ekosistem kita kanggo ngluncurake luwih akeh proyek pilot kanthi prospek peluncuran tinimbang anggota liyane."

Pabrik Digital 

Kanthi unit organisasi virtual sing diarani Pabrik Digital, operator bandara nggunakake solusi lan teknologi digital lan inovatif kanggo ngoptimalake layanan kanggo pelanggan lan karyawan: "Kanthi ngembangake lan nggunakake solusi digital kreatif saiki, kita mbantu mbentuk jagad plancongan, "Ujare Claus Grunow, sing dadi kepala Strategi Grup lan Digitalisasi ing Fraport AG. “Kita ngupayakake nambah mateng lan kompetitif digital klompok. Amarga krisis, kita fokus ing proyek sing ngasilake mupangat sing gedhe. ”

Tim ahli babagan digitalisasi lan lapangan liyane nggawe solusi inovatif kanggo aspek operasi bandara lan bakal nyedhiyakake produk sing bisa digunakake kaping pisanan sajrone telung wulan. Iki fokus ing upaya ora mung ing Bandar Udara Frankfurt, nanging uga ing anak perusahaan lan perusahaan liyane ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email