Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

500,000 Pakaryan Hotel ing AS Ora Bakal Bali Ing Pungkasan Taun

500,000 Pakaryan Hotel ing AS Ora Bakal Bali Ing Pungkasan Taun
500,000 Pakaryan Hotel ing AS Ora Bakal Bali Ing Pungkasan Taun
ditulis dening Harry Johnson

Pendapatan kamar hotel bakal mudhun $ 44 milyar taun iki dibandhingake karo 2019.

Print Friendly, PDF & Email
  • Luwih saka siji saka limang proyek operasi hotel langsung ilang nalika pandemi kasebut.
  • Pendhudhukan hotel diproyeksikan bakal nyelehake sepuluh poin persentase saka level 2019.
  • Negara-negara lan lokalitas bakal kelangan luwih saka $ 20 bathi kanggo bathi sing durung direalisasi saka hotel sajrone rong taun kepungkur.

Ing tengah taun 2021, laporan anyar lan kerusakan kerja miturut negara-negara sing dirilis dening Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika (AHLA) nemokake manawa lelungan plancongan wiwit kondur, dalan industri indhustri bisa pulih saka pandemi kasebut dawa lan ora rata, kanthi pasar kutha kena pengaruh ora proporsional.

Proyeksi industri wis apik wiwit Januari kanthi kenaikan lelungan, nanging industri kasebut tetep luwih murah tinimbang level pra-pandemi.

Tombol pokok kalebu:

  1. Luwih saka siji saka limang proyek operasi hotel langsung sing ilang sajrone pandemi - meh 500,000 total - ora bakal bali ing pungkasan taun.
  2. Pendhudhukan hotel diproyeksikan bakal nyelehake sepuluh poin persentase saka level 2019.
  3. Pendapatan kamar hotel bakal mudhun $ 44 milyar taun iki dibandhingake karo 2019.
  4. Negara-negara lan lokalitas bakal kelangan luwih saka $ 20 bathi kanggo bathi sing durung direalisasi saka hotel sajrone rong taun kepungkur.

Temuan kasebut ditemokake nalika AHLA lan Asosiasi Pemilik Hotel American American dadi KTT Aksi Virtual (20-22 Juli), ing ngendi para petugas hotel saka meh kabeh negara ing saindenging negara dijadwalake bakal ketemu karo anggota Kongres kanggo nuduhake kepiye pengaruh COVID-19 ing industri kasebut. lan nelpon pitulung tambahan kanthi ndhesek Kongres kanggo:

  • Cosponsor lan lulus Undhang-undhang Lowongan Lowongan Hotel Hotel (S.1519 / HR3093)
  • Cosponsor lan tagihan tagihan kanggo netepake tarif sing padha (HR2104 / S.2160)
  • Bantuan nyedhiyakake akses menyang hotel hotel menyang Kredit Pajak Retensi Karyawan, sing saiki ora kalebu akeh hotel

“Sanajan ana plancongan ing plancongan plancongan, tengah taun 2021, kita isih bisa ndeleng dalan kanggo pulih hotel ing Amerika iku dawa lan ora rata. Temuan kasebut nuduhake kerusakan ekonomi sing isih ana ing pasar hotel lan negesake kebutuhan kanggo bantuan target saka para pekerja hotel lan bisnis cilik, "ujare Chip Rogers, presiden lan CEO AHLA. "Hotel lan karyawan wis nampilake ketahanan sing luar biasa nalika ngadhepi tantangan ekonomi sing durung pernah ana sadurunge, nanging manawa Undhang-undhang Jobs Hotel Save, tingkat wajar, utawa ngembangake aperture ing Kredit Pajak Retensi Karyawan, kita butuh pitulung saka Kongres kanggo Recovery lengkap. Pramila industri kasebut bersatu ing mburi KTT Aksi Virtual kita. ”

COVID-19 minangka acara ekonomi paling ala ing sejarah industri hotel Amerika. Nalika munggah pangkat anyar ing plancongan plancongan musim panas nyengkuyung, lelungan bisnis lan klompok, sumber penghasilan paling gedhe ing industri kasebut, bakal luwih suwe maneh pulih. Perjalanan bisnis mudhun lan ora diarepake bali menyang level 2019 nganti paling ora taun 2023 utawa 2024. Acara utama, konvensi lan rapat bisnis uga wis dibatalake utawa ditundha nganti paling ora taun 2022.  

Sanajan dadi salah sawijining sing paling parah kena pandemi, hotel mung siji-sijine industri perhotelan lan hiburan sing durung entuk pitulung langsung saka COVID

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar