24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Plancongan Petualangan Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Favorit kalebu Niagara Falls, Grand Canyon, Sahara, Mount Everest, Laut Mati, Teluk Ha Long

STudy
Kredit foto: lzf / Shutterstock
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi sawetara negara wiwit ngatasi watesan kanggo para wisatawan sing divaksinasi, Instagram Hashtags kanggo keajaiban alam sing misuwur nuduhake kepinginan turis lelungan. Perusahaan ing Inggris sing ngatasi tabungan energi nerbitake laporan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wong Amerika, Eropa, Tionghoa, Wisatawan Jepang ngitung dina kanggo njelajah maneh jagad iki ing kasunyatan COVID-19 sing kepungkur.
  2. Hash Tags ing Instagram minangka pratondo sing apik yen para plancong pengin lunga maneh, lan Niagara Falls ing sadawane Taman Yosemite lan Grand Canyon kalebu dhaptar paling dhuwur
  3. Sayange, Piramida Agung Giza nampa paling ora nomer Hashtag ing Instagram sajrone krisis sing isih ana, nanging kanggo ndeleng popularitas piramida iki bakal ganti, sawise jagad iki dibukak maneh

Kurang dikarepake kanggo lelungan wisata COVID minangka tujuan kaya Gunung Kilimanjaro, lan Air Terjun Victoria. Iki liga sing padha siap munggah ing tangga Instagram kaya Pulau Komodo, Angel Falls ing Venezuela utawa Great Barrier Reef ing Australia.

Jumlah vaksinasi sing akeh ing Amerika Serikat, bebarengan karo pambukaan negara kasebut menyang lelungan domestik, nggawe turis Amerika bali ing dalan lan nuduhake.

Uga Islandia mbukak kanggo pengunjung lan Lampu Lor dadi favorit ing antarane sing ngirim Instagram.

Gunung Everest ing Nepal tetep dadi papan sing sulap kanggo Instagram. Pertunjukan Mode sing bakal teka ing ndhuwur puncak paling dhuwur ing donya bakal nambah Guinness World Record ing gambar iki.

Kaajaiban Alam Paling Paling Apik saiki yaiku:

Wonder Wonder sing paling populerNegara
#1 Niagara Falls Kanada / AS           5,762,714  
#2 Tenaya USA            5,448,936  
#3 Grand Canyon USA            4,648,931  
#4 Aurora Borealis / Lampu Lor Iceland            3,362,055  
#5 Wong Sahara Afrika Lor            2,661,348  
#6 Kapuloan Galapagos Ecuador            2,012,669  
#7 Gunung Everest China / Nepal            1,793,316  
#8 Delta Danube Romania            1,499,237  
#9 Segara Mati Yordania / Israel            1,288,628  
#10 Ha Long Bay Vietnam            1,269,970  

Keajaiban alam sing paling disenengi ing Instagram yaiku Niagara Falls, dununge ing boarder Kanada lan AS, kanthi luwih saka 5.7 yuta hashtags ing Instagram.

Taman Nasional Yosemite, AS

Kredit foto: Andrew Opila / Shutterstock

Dinobatkan minangka keajaiban alam sing paling apik ing saindenging jagad, Taman Nasional Yosemite mung ngluncurake 5,000,000 hashtag Instagram ing aplikasi media sosial sing populer. 

Dianggep makili kekuwatan, kegigihan, lan katenangan, Taman Nasional Yosemite ing Amerika minangka atusan keajaiban alam wiwit atusan meter persegi, wiwit saka grojogan sing apik banget nganti padang rumput lan lembah sing nggumunake. Sing ngunjungi keajaiban alam ngemot feed karo foto sing ndeleng glasier lan dhuwur sing nggegirisi. Kanthi foto pertunangan lan pesta kawinan, Yosemite katon dadi papan sing cocog kanggo proposal lan pengucapan sumpah. 

Niagara Falls, Kanada

Ditempatake minangka keajaiban alam nomer loro sing paling apik ing jagad iki, Air Terjun Niagara nglumpukake 4,607,444 tag sing apik banget ing Instagram. 

Kanthi akeh fasilitas turis sing ana ing sekitar wilayah kasebut, ewonan wong sing teka ing landmark Kanada saben dina kanggo ndeleng air terjun kristal sing ana ing kana lan nyerang ing ngarep grojogan paling dhuwur nomer loro ing planet iki. 

Grand Canyon, USA

Kredit foto: Jim Mallouk / Shutterstock

Digawe minangka "pemandangan paling apik sing kudu dideleng kabeh wong Amerika" dening Teddy Roosevelt, ora kaget yen Grand Canyon dadi keajaiban alam nomer telu sing paling apik ing saindenging jagad. 

Dawane 277 mil, keajaiban geologi sing misuwur dikunjungi kira-kira 6 yuta turis saben taun, mula ora nggumunake lanskap ombre sing anget wis diwenehi hashtag luwih saka 4,000,000 kali ing Instagram. Alami alam kanthi ukiran, Grand Canyon misuwur minangka salah sawijining keajaiban alam sing paling kasar nanging rahang ing jagad iki. 

Gurun Sahara, Afrika

Gurun kaping pisanan ing dhaptar kasebut, Sahara nampa gelar keajaiban alam Instagram paling apik nomer papat ing bumi, kanthi luwih saka 2,200,000 tagar Instagram total. 

Jembar 8,600,000 kilometer persegi sing nyengsemake, Sahara nyambung menyang 11 negara Afrika lan kalebu sepertiga saka kabeh bawana! Gundukan sing nyenengake dadi luwih saka 70 mamalia sing beda-beda, nanging keajaiban alam tetep misuwur amarga kasepen lan tentrem sing apik banget. 

Delta Danube, Romania

Kredit foto: aaltair / Shutterstock

Delta Danube ing Rumania ngluncurake limang keajaiban alam paling apik ing Instagram, kanthi pikantuk 1,638,573 hashtags ing Instagram.

Sing nomer loro paling gedhe nomer loro ing Eropa, Delta Kali Danube yaiku bentuk landform sing kasusun saka endapan endapan sing diangkut kali menyang segara sakubenge. Kali biru sing padhang narik kawigaten para turis, sing akeh nyathet kunjungane karo foto Instagram wajib ngrasakake plancongan santai utawa njupuk satwa sing ana ing sakupenge. 

Kepulauan Galapagos, Ekuador

Ora kalah saka limang ndhuwur, Kapuloan Galapagos dadi keajaiban alam nomer enem sing paling apik ing Instagram, kanthi 1,612,457 tagar saka pengunjung.

Dumunung ing Ekuador, Kapuloan Galapagos minangka papan akeh aktivitas vulkanik lan misuwur amarga diarani teori evolusi Darwin. Apa maneh, Kepulauan Galapagos dununge cedhak karo khatulistiwa, tegese para tamu bisa ngrasakake iklim anget sajrone taun!

Nalika pulau kasebut dadi pemandangan sing nggumunake, akeh foto Instagram saka keajaiban alam sing nggawe makhluk laut asli sing bisa ditemokake ing kana, nggawe nggawe alam iki dadi papan sing sampurna kanggo sing seneng satwa! 

Ha Long Bay, Vietnam

Kredit foto: sanyanwuji / Shutterstock

Dilantik minangka keajaiban alam sing paling populer kaping pitu ing Instagram, Ha Long Bay ing Vietnam wis diwenehi hashtag kaping 1,243,473 kaping.

Menehi wisata guwa megah, perairan zamrud lan pulau-pulau sing diukir saka watu gamping, Ha Long Bay minangka tujuan sing populer banget kanggo pendakian, selam scuba lan trekking. Kanthi akeh satwa liar lan menara watu gamping sing erosi, konfigurasi alami Ha Long Bay nggawe pemandangan laut sing sampurna kanggo para pengunjung sing pengin nambah pakan. 

Aurora Borealis, Islandia

Sing luwih dikenal minangka Lampu Lor, Aurora Borealis ing Islandia nampa judhul keajaiban alam sing paling bisa didol ing Instagram kaping wolu, nampa 1,167,915 hashtag saiki.

Dijenengi sawise dewi Romawi subuh, langit Aurora Borealis dipuji karo pertunjukan cahya sing apik banget ing wayah wengi sing peteng lan asri. Sanajan ora bisa ditebak, turis sing duwe bathi bisa nyekseni tontonan kasebut minangka salah sawijining keajaiban alam sing paling apik ing planet iki, kanthi aliran cahya sing padhang ing langit sing bening.

Amarga kasunyatan manawa lampu sisih lor mung bisa dijupuk nalika kondhisi tartamtu cocog, ora gumun manawa Aurora Borealis nambah tag kurang saka sawetara keajaiban alam liyane! 

Gunung Everest, China / Nepal

Kredit foto: Anton Rogozin / Shutterstock

Kanthi umume 1,125,527 hashtag Instagram, Mount Everest diarani keajaiban alam paling nomer sanga sing paling misuwur ing saindenging jagad.

Minangka gunung paling dhuwur ing bumi, ngadeg ing dhuwur 29,000 kaki sing apik banget, Gunung Everest minangka salah sawijining tujuan wisata paling populer ing bumi. Semangat kanggo ngrebut ketinggian sing tampan, para pengunjung kerep menyang Instagram kanggo nuduhake pemandangan sing apik banget. 

Pamukkale, Turki

Selehake ing 10 paling dhuwur kanthi 900,429hashtags, Pamukkale ing Turki minangka keajaiban alam kaping sepuluh sing paling Instagrammed ing saindenging jagad, nggawe dhaptar kasebut pungkasan.

Kanthi seprei watu gamping putih es, teras sing apik, lan segara susu, kolam termal Pamukkale narik kawigaten para pengunjung saka saindenging jagad lan dadi pinunjul tumrap para Instagrammers sing pengin nambah estetis feed.

Sementara, landmark sing nggumunke kayata Pulau Komodo, Great Barrier Reef lan Cliff of Moher kabeh kurang saka sepuluh titik teratas, masing-masing nampa 83,569, 817,956 lan 635,073.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar