24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

New York City nggawe vaksin COVID-19 wajib kanggo kabeh guru lan staf sekolah umum

New York City nggawe vaksin COVID-19 wajib kanggo kabeh guru lan staf sekolah umum
Walikota New York City Bill de Blasio
ditulis dening Harry Johnson

Mandat vaksin COVID-19 New York City nuruti kabijakan sing padha sing ditindakake dening Gubernur New York Andrew Cuomo sing metu ing wulan Juli, sing ngumumake manawa kabeh petugas kesehatan ngarep ing rumah sakit sing dikelola negara kudu nampa jab kasebut nalika Dina Buruh, tanpa opsi tes. diwenehake

Print Friendly, PDF & Email
  • Walikota New York, Bill de Blasio, ngetokake mandat vaksin kanggo kabeh staf sekolah umum.
  • De Blasio nyebat mandat vaksin kasebut minangka cara kanggo mesthekake sekolah "aman banget".
  • Kanselir Sekolah Meisha Ross Porter nyebutake mandat vaksin "lapisan perlindungan liyane" kanggo bocah lan staf.

Ing konferensi pers dina iki, Walikota New York, Bill de Blasio, ngumumake ana owah-owahan kabijakan saka aturane sadurunge sing menehi guru, uga karyawan liyane ing saindenging kutha, pilihan kanggo divaksinasi utawa ngalami tes mingguan, lan ngumumake kabeh NYC guru umum lan staf fakultas kudu entuk vaksin COVID-19 ing taun ajaran iki kanggo mesthekake yen pendhidhikan pendhidhikan "aman banget."

New York City nggawe vaksin COVID-19 wajib kanggo kabeh guru lan staf sekolah umum

Miturut De Blasio, ing amanat vaksin minangka cara paling apik kanggo mesthekake yen sekolah "aman banget" kanthi menehi Kanselir Sekolah Meisha Ross Porter sing diterangake minangka "lapisan perlindungan" liyane kanggo bocah lan staf.

Sanajan ngumumake manawa guru bakal kepeksa njaluk vaksin kasebut, walikota NYC ora nemtokake hukuman apa sing bakal ditindakake kanggo wong-wong sing nolak entuk jab kasebut. Guru sing nglanggar aturan sadurunge duwe risiko nampa suspensi sing ora dibayar.

Presiden Federasi Guru Amerika Serikat Michael Mulgrew nanggapi amanat vaksin anyar kanthi nampa kabutuhan supaya bocah-bocah tetep aman lan sekolah tetep terbuka, "nanging ujar manawa pangecualian medis kudu kasedhiya lan njaluk de Blasio kanggo bekerjasama karo serikat pekerja kanggo ngrampungake uneg-uneg.  

The New York City Mandat vaksin COVID-19 ngetutake kabijakan sing padha sing dileksanakake dening Gubernur New York Andrew Cuomo sing metu ing wulan Juli, sing ngumumake manawa kabeh petugas kesehatan ngarep ing rumah sakit sing dikelola negara kudu nampa jab kasebut nalika Dina Buruh, tanpa opsi tes sing diwenehake.

Keputusan Cuomo nyakup 130,000 karyawan negara, sing ditrapake dijangka nampa vaksin Pfizer utawa Moderna dosis dobel, utawa opsi Johnson & Johnson siji jab.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar