Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Umume Bandara digunakake dening pengunjung saka negara resiko Omicron

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tujuan sing dibukak dening lelungan saka negara sing kena pengaruh varian Omicron anyar saka Corononavirus kanggo lelungan saka Botswana, Eswatini, Lesotho, Malawi, Mozambik, Namibia, Afrika Kidul lan Zimbabwe
lelungan menyang utawa liwat Doha, Addis Ababa, Dubai, Lusaka, Johannesburg, Nairobi, Frankfurt, Amsterdam, Paris, lan London.

Print Friendly, PDF & Email

Laporan anyar, sing duwe data tiket udara paling anyar lan paling lengkap sing kasedhiya, nuduhake tujuan sing paling akeh dibukak wiwit 1st November dening lelungan saka wolung negara Afrika kidul saiki ditetepake minangka paling bebaya amarga varian Omicron saka COVID-19 - yaiku Botswana, Eswatini, Lesotho, Malawi, Mozambik, Namibia, Afrika Kidul, lan Zimbabwe.

Data kasebut ndhukung telpon saka akeh wong sing mbantah larangan lelungan langsung sing ditindakake nalika lelungan menyang lan saka negara-negara Afrika kasebut.

Adhedhasar nomer tekan, negara sing paling kerep dibukak yaiku Qatar lan UAE, saben 12% wong sing lelungan saka negara sing beresiko. Inggris lan Ethiopia sabanjure, saben 7%.

Top sepuluh bandara hub paling digunakake dening wong-wong sing lelungan padha Doha, karo 22%, Addis Ababa, 15%; Dubai, 13%; Lusaka, 6%; Johannesburg, 6%; Nairobi, 6%; Frankfurt, 4%; Amsterdam, 3%; Paris, 3% lan London Heathrow, 2%.

Olivier Ponti, VP Insights ujar: "Kita ngerti banget babagan karusakan sing nggegirisi sing ditindakake dening COVID-19 kanggo kesehatan masarakat, nanging uga karusakan sing ditindakake ing ekonomi negara kanthi langkah-langkah sing dirasakake dening pamrentah kanggo nanggepi. Kita yakin manawa kabijakan sing paling apik kanggo ngontrol panyebaran virus kudu adhedhasar kasunyatan, dudu rasa wedi; lan yen larangan kemul ing lelungan bisa nyingkiri, sing kudu dadi strategi luwih. Untunge, data lelungan bisa mbantu kanthi ngandhani pembuat kabijakan persis ing ngendi wong-wong saka wilayah sing beresiko lunga lan menyang ngendi dheweke nyambung.

Sumber: ForwardKeys

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar