Klik ing kene yen iki siaran pers!

Minggu NFL 14: Favorit Ngarep Ndhuwur Lineup

Minggu 14 NFL bakal nampilake persentase favorit omah sing luwih gedhe tinimbang minggu liyane musim iki. Nanging NFL ora utamané ngarep loropaken adoh, miturut TheLines.com, sing trek rintangan ing pasar totoan olahraga diatur US.

Print Friendly, PDF & Email

Sewelas saka 14 game minggu iki nduweni favorit ing omah ing dina Senin, miturut konsensus buku olahraga online legal paling gedhe ing negara kasebut - kalebu DraftKings, FanDuel, BetMGM, BetRivers, Caesars, lan PointsBet. New Orleans Saints (-6) liwat New York Jets, Dallas Cowboys (-5) liwat Washington Football Team, lan Seattle Seahawks (-7.5) liwat Houston Texans sing berjuang minangka siji-sijine game ing jadwal minggu iki. buck tren ngarep-abot.

Nanging 2021 meh ora dadi jadwal sing didominasi tim tuan rumah. Liwat 13 minggu pisanan musim iki, tim tuan rumah 81-108-1 nglawan panyebaran kanthi persentase menang 42.6% sing mudhun saka meh 49% ing 2020. , ugi. Tim tuan rumah wis 1,463-1,549-76 nglawan panyebaran wiwit wiwitan musim 2010. Ing tembung liyane, tim ngarep wis nutupi 47.4% saka kabeh matchups sak span, kang kalebu taun iki.

Titik konsensus nyebar kanggo game Minggu 14, wiwit Senin, 6 Desember:

• Pittsburgh Steelers ing Minnesota Vikings (-3); liwat / kurang 45

• Baltimore Ravens ing Cleveland Browns (-2); liwat / kurang 43

• Jacksonville Jaguars ing Tennessee Titans (-10.5); liwat / kurang 44

• Las Vegas Raiders ing Kansas City Chiefs (-9.5); liwat / ing 52.5

• New Orleans Saints (-6) ing New York Jets; liwat / ing 43.5

• Dallas Cowboys (-5) ing Washington Football Team; liwat / kurang 49

• Atlanta Falcons ing Carolina Panthers (-3); liwat / ing 43.5

• Seattle Seahawks (-7.5) ing Houston Texans; liwat / ing 43.5

• Detroit Lions ing Denver Broncos (-8); liwat / ing 43.5

• New York Giants ing Los Angeles Chargers (-10.5); liwat / ing 45.5

• San Francisco 49ers ing Cincinnati Bengals (-1.5); liwat / ing 47.5

• Buffalo Bills ing Tampa Bay Buccaneers (-3.5); liwat / kurang 53

• Chicago Bears ing Green Bay Packers (-12.5); liwat / ing 44.5

• Los Angeles Rams ing Arizona Cardinals (-2.5); liwat / kurang 52

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar