Normalcy Bali menyang Bandara Internasional Jamaika

Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika - gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis nampa kabar yen normal wis bali menyang rong bandara internasional Jamaika sawise tumindak industri saiki dening pengontrol lalu lintas udhara pulo.

The Pariwisata Jamaika Menteri ujar: "Aku muji tumindak cepet saka Otoritas Penerbangan Sipil Jamaika (JCAA), Kementerian Tenaga Kerja lan Keamanan Sosial, Kementerian Keuangan lan Layanan Umum lan kabeh pihak liyane sing melu ngrampungake masalah kasebut supaya operasi normal bisa ditindakake. bali menyang Bandara Internasional Sangster lan Norman Manley.

"Sektor pariwisata setya nindakake peran kanggo njamin pemulihan ekonomi Jamaika."

"Nanging, mbutuhake input lan dhukungan saka kabeh mitra. Saiki perkara kasebut wis dirampungake, kita yakin manawa sektor pariwisata bakal pulih saka kedadeyan apa wae sing bisa nyebabake kahanan iki lan terus maju maju, "ujare Menteri Bartlett.

"Aku ngerti iki dina sing mumetake kanggo wong sing lelungan menyang Jamaika. Nyuwun pangapunten kanthi tulus amarga gangguan iki lan ngarep-arep bisa nampa maneh penumpang udara ing pulo kasebut, "ujare.

Swara 40 penerbangan komersial sing nglayani Bandara Internasional Sangster lan Norman Manley dina iki dibatalake amarga pengontrol lalu lintas udhara pulo kasebut njupuk tindakan industri, sing diwiwiti esuk.

Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ndandani produk pariwisata Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata ditambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar