24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News angkara Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kanada lan AS ngetokake penasihat perjalanan Dominika babagan 'kerusuhan sipil'

Kanada lan AS ngetokake penasihat perjalanan Dominika babagan 'kerusuhan sipil'
Kanada lan AS ngetokake penasihat perjalanan Dominika babagan 'kerusuhan sipil'
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Kanada lan Departemen Negara Amerika Serikat wis nerbitake penasihat perjalanan Dominika.

Peringatan perjalanan diterbitake kanggo nanggepi kerusuhan sipil ing Dominica sadurunge pemilihan umum Jumuah.

Loro wong ditembak lan cilaka dening polisi, Kamis esuk ing desa Salisbury nalika nyoba kanggo mateni demonstrasi dening sawetara warga.

ING JABATAN ASASI IKLAN DOMINIKA NEGERI:

“Olahraga nambah ati-ati ing Dominica amarga kerusuhan sipil.

Ringkesan Negara: Demo lan demonstrasi bisa ditindakake kanthi ora ana kabar utawa ora. Pejabat lokal nggunakake gas luh kanggo ngganggu demonstrasi.

Waca bagean Keamanan lan Keamanan ing kaca informasi negara.

Yen sampeyan arep lelungan menyang Dominika:

Ndhaptar ing Program Pendaftaran Wisatawan sing Cerdas (STEP) kanggo nampa Tandha lan supaya luwih gampang nemokake sampeyan ing kahanan darurat.

Tututi Departemen Luar Negeri ing Facebook lan Twitter.

Tinjau Laporan Kejahatan lan Keamanan kanggo Barbados, sing kalebu ing Dominica.

Warga AS sing lelungan ing luar negeri mesthine kudu duwe rencana kontinjensi kanggo kahanan darurat. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov