Mbukak kunci Travel Digital nganggo Biometrik

SITA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing donya lelungan kanthi cepet, teknologi terus ngowahi cara kita njelajah ndonya. Salah sawijining kemajuan sing paling nyenengake ing taun-taun pungkasan yaiku integrasi biometrik, sing mbukak jagad anyar sing kepenak, keamanan, lan pengalaman perjalanan sing lancar.

Bayangake angin liwat bandara kanthi pindai bekas driji utawa mriksa pangenalan rai kanthi cepet. Ngomong pamit kanggo antrian dawa, dokumen kertas outdated, lan kaku passport ilang. Ing donya lelungan digital sing nggumunake iki, biometrik mbentuk maneh carane kita jet-set.

Dadi mangga kenceng sabuk pengaman nalika kita miwiti lelungan kanggo mbukak kunci masa depan lelungan kanthi kekuwatan biometrik.

Ing taun 1930, mung udakara 6,000 penumpang sing lelungan kanthi pesawat. Ing taun 1934, iki mundhak dadi kurang saka 500,000 *. Cepet menyang 2019, lan wis njeblug dadi 4 milyar wong sing lelungan. Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional (IATA) proyek 8 milyar lelungan udara saben taun ing taun 2040. Panjaluk lelungan udara saya akeh.

Kanggo nyiapake iki, 425 proyek konstruksi utama (regane watara US $ 450 milyar) ditindakake ing bandara global sing wis ana. Miturut Pusat Penerbangan, industri kasebut uga nandur modal ing 225 proyek bandara anyar ing 2022. Infrastruktur bata-lan-mortir mung minangka bagean saka solusi kasebut. Tanpa solusi digital sing bisa diadaptasi, maskapai lan bandara bakal berjuang kanggo ngatur nomer penumpang, sing bakal mengaruhi kualitas pengalaman perjalanan sing bisa dikirim.

Kertas Putih Biometrik sing mentas dirilis, 'Ngadhepi Masa Depan,' nyoroti carane mundhake jumlah penumpang udara menehi tekanan luar biasa ing bandara, wates nasional, lan sumber daya maskapai sing ana lan anyar. Singkatipun, "prasarana lelungan lan proses lelungan berbasis kertas lan manual lan proses warisan ora bakal bisa ditindakake."

Solusi kasebut nggunakake kekuwatan biometrik rai lan bekas driji kanggo nggawe pengalaman transportasi udara sing luwih lancar, luwih aman, lan luwih apik. Kanthi ngetrapake solusi teknologi canggih, SITA uga bakal ngrampungake tantangan industri liyane, kayata kendala ruang, kekurangan staf spesialis, lan kepinginan lan kabutuhan penumpang sing terus berkembang.

Pasinaon kaya inisiatif Star Alliance Biometric lan program DigiYatra pamrentah India nggunakake solusi pangolahan penumpang biometrik end-to-end sing diarani Smart Path.

Kertas putih banjur njelasake luwih akeh solusi nggunakake teknologi biometrik canggih. Iki kalebu SITA Flex, platform pangolahan penumpang sing umum digunakake, lan Manajemen Border SITA, sing nyakup kontrol wates, intelijen risiko, lan wewenang lelungan. Kaloro solusi kasebut dikenal saiki lan digunakake luwih saka 40 bandara ing saindenging jagad. Kertas putih kasebut uga ngilangi solusi Kredensial Perjalanan Digital (DTC) SITA, identitas digital sing bisa diverifikasi sing diantisipasi sadurunge tekan (kanthi idin penumpang) kanggo nyebrang wates sing lancar.

Minangka anggota saka inisiatif One ID IATA lan DTC Organisasi Penerbangan Sipil Internasional, SITA mimpin dalan ing rolling metu DTCs tapel wates-kelas.

Dheweke uga mbantu nemtokake standar sing ketat babagan manajemen identitas penumpang ing biometrik. Conto sing nyenengake yaiku carane SITA DTC digunakake kanggo nggawe Aruba Happy One Pass. Kolaborasi iki ngidini penumpang sing teka ing negara pulo Karibia ing Aruba "saiki bisa mudhun ing kedatangan internasional lan nyabrang tapel wates tanpa mandheg utawa malah nuduhake dokumen perjalanan".

Masa depan lelungan udhara wis digarisake kanthi jelas ing kertas putih - sing aman, etis, lan ngemot biometrik. Iki nandheske kabutuhan kanggo prioritas privasi, keluwesan, lan adaptasi.

Rilis kertas putih, bebarengan karo studi kasus lan wawasan, nuduhake manawa masa depan lelungan dudu konsep sing adoh. Saiki kedadeyan. Panjaluk global kanggo lelungan mundhak, lan biometrik ana ing ngarep transformasi iki.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...