Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jepang Breaking News News Rilis pers Warta Breaking Korea Selatan Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietjet ngluncurake penerbangan anyar Seoul, Taipei, Nagoya, Fukuoka, lan Kagoshima

Vietjet ngluncurake penerbangan anyar Seoul, Taipei, Nagoya, Fukuoka, lan Kagoshima
Vietjet ngluncurake penerbangan anyar Seoul, Taipei, Nagoya, Fukuoka, lan Kagoshima
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietnam wis miwiti taun anyar kanthi cathetan progresif kanthi ekspansi jaringan internasional menyang telung negara Asia kanggo nawakake kesempatan mabur kanthi ngirit biaya lan tarif sing fleksibel ditambah layanan maneka warna kanggo memenuhi panjaluk para pelanggan.

Rong layanan internasional pertama sing nyambungake Can Tho, kutha pusat wilayah Delta Mekong karo Taipei lan Seoul, ibukutha Taiwan lan Korea Selatan diresmekake tanggal 12 Januari. Kanggo mengeti acara sing nguntungake, Vietjet uga nyumbang kanggo Dana kanggo warga miskin Kota Can Tho supaya para warga miskin bisa ngrayakake Tet sing anget lan disenengi.

Ing rawuh ing Apa bisa bandara internasional yaiku Presiden Komite Pusat Front ngarep Fatherland Vietnam Tran Thanh Man; Ketua Panitia Rakyat Can Tho City Le Quang Manh; Direktur Ngatur Vietjet Luu Duc Khanh; Wakil Presiden Vietjet Do Xuan Quang lan pimpinan liyane saka Menteri, Departemen lan Panguwasa sing gegandhengan uga turis ing wilayah Delta Mekong.

Rute Can Tho - Taipei sing diwiwiti tanggal 10 Januari 2020 ngoperasikake papat penerbangan bali saben minggu lan rute Can Tho - Seoul (Incheon) bakal ngoperasikake telung penerbangan bali saben minggu wiwit tanggal 16 Januari 2020.

Vietnam saiki dadi operator sing ngoper rute paling akeh lan penerbangan menyang Bandara Internasional Can Tho kanthi pitung rute domestik lan rong rute internasional. Wiwit penerbangan pertama sing dioperasikake ing 2014, Vietjet nyumbang signifikan kanggo transformasi Can Tho sing luar biasa, nggawe rata-rata tingkat pertumbuhan 30 persen kanggo total turis saben taun.

Minangka bagean saka ekspansi jaringan sing cepet, Vietjet uga ngumumake limang rute anyar sing nyambungake Hanoi, Da Nang lan Kota Ho Chi Minh karo Nagoya, Fukuoka, lan Kagoshima ing Jepang diwiwiti ing taun 2020. Tambah jumlah rute langsung menyang 10 antarane Vietnam lan Jepang bakal mbantu Vietnam nambah target kanggo narik sayuta wisatawan Jepang taun iki.

Upacara pengumuman kasebut ditindakake tanggal 13 Januari kanthi kerangka kerja Jepang - Konferensi Promosi Pariwisata Bilateral Vietnam, sing nampani luwih saka 1,000 delegasi saka Jepang, kalebu pejabat saka Majelis Nasional Jepang, pamrentah Jepang lan pimpinan perusahaan-perusahaan utama Jepang. Saiki ana Wakil Perdana Menteri Vietnam - Vuong Dinh Hue lan Sekretaris Jenderal Partai Demokrat Liberal Jepang lan Presiden Aliansi Parlementer Jepang-Vietnam - Nikai Toshihiro.

Sawise sukses akeh rute sing nyambungake pusat budaya, ekonomi lan politik utama negara loro kasebut, limang rute anyar Vietjet ing Jepang diarepake mbukak penjualan tiket lan operasi diwiwiti ing taun 2020. Sawise Tokyo lan Osaka, Nagoya lan Fukuoka minangka nomer telu lan kutha paling gedhe nomer papat ing Jepang. Kosok baline, Kagoshima duwe akeh penduduk Vietnam.

Penerbangan anyar kasebut mesthi bakal nyumbang kanggo nggawe hubungan bilateral strategis antara Vietnam lan Jepang lan uga promosi pertukaran budaya lan ekonomi ing kaloro negara kasebut. Sementara, rong layanan anyar sing ngubungake Can Tho karo Taipei lan Seoul bakal mbukak dalan kanggo warga lokal, turis lelungan kanthi saluran udara modern sing aman lan sekaligus ningkatake permintaan pariwisata, perdagangan, sinau ing luar negeri, saengga nawakake luwih akeh kesempatan kanggo njelajah obyek wisata ing tujuan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov