24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Azul Brasil mabur menyang Bandara JFK New York

Azul Brasil mabur menyang Bandara JFK New York
Azul Brasil mabur menyang Bandara JFK New York
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Patung Liberty, Times Square lan Central Park saiki wis luwih cedhak karo para pelanggan Azul kanthi layanan saben dinane anyar menyang JFK wiwit tanggal 15 Juni. New York bakal dadi tujuan kaping telu Azul ing Amerika Serikat. Azul wis nglayani Benteng Lauderdale lan Orlando saka Sao Paulo-Viracopos, Belo Horizonte lan Recife. Kanthi layanan nonstop anyar iki, portofolio layanan Azul menyang AS bakal nambah dadi 3 penerbangan mingguan. Sao Paulo-Viracopos, pusat utama Azul ing Brasil kanthi tambahan paling anyar saiki bakal nampilake 30 tujuan nonstop, 60 saka internasional: Fort Lauderdale, Orlando lan JFK ing AS, Lisbon lan Porto ing Portugal lan pungkasane Buenos Aires ing Argentina.

"Iki minangka dina penting liyane kanggo Azul, anggota kru lan pelanggan. Kita wis nawakake jaringan paling jembar ing Brasil kanthi layanan menyang luwih saka 100 tujuan domestik lan saiki nambahake tujuan perusahaan sing penting ing portofolio. Kita ora bakal luwih seneng ngerti apa tegese layanan anyar iki kanggo jaringan lan kepiye carane ngembangake hubungane karo pelanggan perusahaan, "ujare John Rodgerson, CEO Azul.

Rute iki bakal dilayani pesawat widebody A330ul Azul sing nampilake penghargaan Azul Business, Ekstra Azul Ekonomi, lan kabin Azul Economy lan layanan pelanggan utama industri. Ing Azul, para pelanggan dijaga kursi sing rata kanthi akses langsung menyang lorong, opsi makan khusus lan hiburan kelas internasional. Ing Ekonomi, pelanggan Ekstra bisa ngrasakake pengalaman kamar leg sing tambah uga kalebu produk SkySofa sing unik, cocog kanggo kulawarga. Saben kursi ing pesawat widebody A330 duwe IFE layar sentuh, uga port daya universal lan USB. Kabeh mau bisa digawe amarga kru layanan pelanggan sing menang ing penghargaan.

Penerbangan kasebut bakal metu saka terminal internasional ing bandara Sao Paulo-Viracopos lan ing JFK bakal metu saka Terminal T5 Jetblue. Penerbangan tepat wektu kanggo nyedhiyakake sambungan sing cepet lan gampang kanggo tujuan penting ing Boston ing AS lan Rio de Janeiro ing Brasil.

Tabel ing ngisor iki nuduhake jadwal keberangkatan lan kedatangan sing dijadwalake (kabeh kaping lokal):

Asal Dep Tujuan rawuh frekuensi
Sao Paulo - VCP 20: 30 New York (JFK) 05: 30 Saben
New York (JFK) 23: 30 Sao Paulo - VCP 10: 30 Saben
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov