24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Hong Kong Israel Breaking News Jepang Breaking News News Keslametan Warta Breaking Singapura Warta Breaking Korea Selatan Warta Breaking Taiwan Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Israel njupuk langkah-langkah kanggo minimalake panyebaran Coronavirus global COVID-19

Draft otomatis
Israel njupuk langkah-langkah kanggo minimalake panyebaran Coronavirus global COVID-19
ditulis dening editor

Israel ora njupuk kasempatan karo wabah lan panyebaran coronavirus COVID-19. Akeh penerbangan wis dibatalake lan wong asing saka negara-negara tartamtu wis dilarang mlebu ing Israel.

Cathay Pacific nundha penerbangan antara Tel Aviv lan Hong Kong antara 24 Februari nganti 31 Maret. Maskapai Hong Kong wis nyuda frekuensi penerbangan antarane Tel Aviv lan Hong Kong sawise wabah virus kasebut.

Penundaan kabeh penerbangan dikarepake sawise Menteri Kesehatan Israel nglarang kabeh warga Tionghoa, Hong Kong, Singapura lan Thailand mlebu negara kasebut. Kabeh wong Israel sing mulih saka negara kasebut diwajibake karantina dhewe sajrone rong minggu.

El Al wis nundha penerbangan ing antarane Tel Aviv lan Hong Kong nganti tanggal 31 Maret. Sawise nundhung penerbangan menyang Beijing lan Hong Kong, maskapai Israel uga bakal nundha penerbangan menyang Bangkok.

Pesawat Air Korea sing ndharat ing Israel duwe 200 warga Korea lan rolas wong Israel. Pesawat kasebut diparkir kanthi jarak adoh saka gedhong terminal, lan penumpang Israel dikirim menyang karantina suwene patbelas dina. Penumpang Korea ora bisa mlebu ing negara kasebut lan sawise pesawat diresiki lan digunakake maneh, kudu lelungan rolas jam bali menyang Seoul karo kru pengganti sing ditunjuk.

Korean Air ngoperasikake papat penerbangan saben minggu antarane Seoul lan Tel Aviv. Penerbangan kasebut saiki bakal ditanggepi, kaya kabeh penerbangan ing antarane Israel lan China lan Hong Kong.

Ing tahap iki, ora ana urutan umum babagan Korea Selatan, nanging turis Korea saiki ing Israel kudu mlebu karantina kaping patbelas dina, kaya maneh manawa Israel bakal bali saka Korea Selatan. Pesenan kasebut wis ditambahake kanggo nutupi turis Israel sing bali saka Jepang, Macau, Singapura, lan Taiwan uga. Direktur Asosiasi Operator Tur mlebu Israel, Yossi Fattal, marang anggota asosiasi kasebut manawa klompok saka Korea Selatan, Jepang lan Taiwan sing ngrencanakake tur ing Israel kudu dilaporake yen tur kasebut dibatalake.

Menteri Kesehatan Israel nyoba kanggo mutusake apa COVID-19 wis nyekel Israel amarga kunjungan turis Korea sing didiagnosis nalika bali menyang Korea. Menteri kasebut wis nerbitake itinerary turis Korea bebarengan karo pedoman kanggo wong-wong sing bisa kontak karo dheweke.

Jepang lan Taiwan wis ditambahake ing dhaptar negara-negara sing Menteri Kesehatan nglarang mlebu wong asing menyang Israel. Pendhudhuk Israel sing ngentekake wektu ing negara kasebut bakal dijaluk isolasi nalika bali menyang Israel. Dhaptar kasebut saiki kalebu China, Hong Kong, Singapura, lan Thailand. Menteri Pariwisata wis ngandhani agen yen kudu mbatalake tur ing Israel dening warga Jepang lan negara liya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.