Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Air Lease Corporation mrentahake 32 jet Boeing 737 MAX anyar

Boeing lan Air Lease Corp (ALC) dina iki ngumumake lessor pesawat ngembangake portofolio pesawat kanthi pesenan 32 jet 737-8 lan 737-9 tambahan.

Nalika pasar lelungan pulih, ALC nambah tawaran kulawarga 737 MAX kanggo nyukupi panjaluk maskapai kanggo operasi modern, irit bahan bakar lan lestari.

"Sawise memorandum persefahaman karo Boeing ing wulan Februari kanggo pesawat 32 737 MAX iki, kita seneng ngumumake penandatanganan perjanjian tuku definitif iki. Kita yakin manawa kaluwihan ekonomi lan operasi 737 MAX bakal nglayani para pelanggan maskapai kanthi apik amarga padha milih pesawat modern lan irit bahan bakar, "ujare John L. Plueger, Chief Executive Officer lan Presiden Perusahaan Sewa Udara.

ALC terus nambah investasi ing Boeing 737 MAX kulawarga. Ing Februari, lessor nambahake 18 737 MAX menyang portofolio. Kanthi pesenan anyar, ALC duwe 130 737 MAX ing backlog.

Kanthi persamaan lan efisiensi bahan bakar sing luwih apik, kulawarga 737 MAX ngidini maskapai ngoptimalake armada ing macem-macem misi nalika nyuda panggunaan bahan bakar lan emisi karbon paling ora 20% dibandhingake karo pesawat sing diganti.

Kanthi 737 MAX, pelanggan ALC bisa milih pesawat sing dioptimalake kanggo cocog karo macem-macem pasar adhedhasar jangkauan lan ukuran nalika nawakake kesamaan kanggo pilot lan kru.

Fleksibilitas kulawarga 737 MAX ngidini maskapai nawakake rute anyar lan luwih langsung kanggo penumpang lan ndadekake pesawat kasebut misuwur banget ing antarane pelanggan leasing lan maskapai ing saindenging jagad.

"Kulawarga 737 MAX wis mbuktekake regane ing portofolio narrowbody ALC, nyedhiyakake operator kanthi efisiensi bahan bakar lan keluwesan sing apik ing macem-macem jaringan," ujare Ihssane Mounir, wakil presiden senior Boeing Sales & Marketing Komersial.

"Tambahan luwih akeh 737 MAX, kalebu 737-8 lan 737-9, bakal ngidini ALC nanggapi panjaluk pasar sing nyepetake amarga lelungan udhara terus pulih."

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...