Kabeh Nippon Airways lan Air India Bukak Codeshare Deal

Kabeh Nippon Airways lan Air India Bukak Codeshare Deal
Kabeh Nippon Airways lan Air India Bukak Codeshare Deal
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan Codeshare antarane All Nippon Airways lan Air India bakal nyambungake Jepang lan India wiwit Mei 2024.

Air India, operator gendera nasional India, lan All Nippon Airways (ANA) wis nggawe perjanjian komersial, minangka tandha wiwitan kemitraan codeshare sing bakal nggampangake konektivitas antarane Jepang lan India.

Wiwit tanggal 23 Mei, kolaborasi antarane loro kasebut star Alliance partners bakal nggedhekake sawetara pilihanipun pesawat kanggo penumpang, nggawe luwih gampang kanggo wong-wong mau kanggo tekan tujuan sing dikarepake kanthi nggabungake penerbangan saka loro maskapai dadi tiket siji. Kajaba iku, lelungan ing penerbangan codeshare bisa entuk manfaat saka layanan premium kayata akses lounge lan boarding prioritas, sing eksklusif kanggo anggota premium Star Alliance. Miwiti adol tanggal 23 April, ANA bakal menehi kode "NH" menyang penerbangan Air India sing nyambungake Narita lan Delhi, nalika Air India bakal mbales kanthi nambahake kode "AI" menyang penerbangan ANA sing nyambungake Haneda lan New Delhi, uga Narita lan Mumbai.

Maskapai loro kasebut mikirake kemungkinan nambah kolaborasi kanthi nggabungake luwih akeh tujuan ing wektu sing bakal teka. Persetujuan iki bakal duwe peran penting kanggo ningkatake hubungan ekonomi lan komersial antarane India lan Jepang, amarga bakal menehi prospek anyar kanggo para wisatawan saka negara kasebut kanggo njelajah keajaiban saben negara.

All Nippon Airways Co., Ltd. minangka maskapai penerbangan Jepang sing kantor pusat ing Minato, Tokyo. ANA ngoperasikake layanan menyang tujuan domestik lan internasional lan minangka maskapai penerbangan paling gedhe ing Jepang, sadurunge maskapai penerbangan saingan utama Japan Airlines. Ing April 2023, maskapai kasebut duwe udakara 12,800 karyawan.

Air India minangka maskapai penerbangan bendera India. Iki diduweni dening Air India Limited, perusahaan Tata Group lan ngoperasikake armada pesawat Airbus lan Boeing sing nglayani 102 tujuan domestik lan internasional. Kantor pusaté ana ing Gurgaon. Maskapai iki nduweni hub utama ing Bandara Internasional Indira Gandhi, Delhi lan hub sekunder ing Bandara Internasional Chhatrapati Shivaji Maharaj, Mumbai bebarengan karo sawetara kutha fokus ing India. Wiwit Juli 2023, maskapai kasebut minangka maskapai penerbangan paling gedhe nomer loro ing India babagan penumpang sing digawa, sawise IndiGo. Air India dadi anggota Star Alliance kaping 27 tanggal 11 Juli 2014.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...