Kabar Kawat

Cracker Barrel Ngumumake New Chicken Sandwich Contender

ditulis dening editor

Cracker Barrel Old Country Store® wis ngumumake merek virtual asli Chicken n' Biscuits, sing dikenal kanggo nyediakake porsi panganan pitik sing enak lan biskuit seger, saiki bakal nawakake Sandwich Ayam Homestyle anyar sing eksklusif ing 400 lokasi ing saindenging negara liwat DoorDash, Uber Eats lan Grubhub. Sandwich Ayam Homestyle anyar digawe saka pitik goreng klasik merek - pitik goreng roti tangan kanthi roti khas, crispy ing njaba lan jus ing jero. Sandwich dihiasi karo acar seger lan dilengkapi karo roti brioche, disajikake bebarengan karo steak goreng lan Duke's Mayonnaise.

"Wis pirang-pirang taun, debat babagan 'sandwich pitik paling apik' saya tambah akeh, lan Chicken n' Biscuits dening Cracker Barrel seneng banget mlebu kompetisi karo Sandwich Ayam Homestyle sing anyar," ujare Matthew Schaefer, Direktur Senior Strategi lan Cracker Barrel. Inovasi. "Sisih paling apik yaiku para tamu bisa nikmati roti lapis anyar iki lan panganan sing nyenengake gaya omah liyane sing digawe kanthi ati-ati kaya Hand-Breaded Fried Chicken Tenders utawa Biscuit Beignets sing digawe awal ing omah liwat mitra pengiriman favorit sing dikarepake."

Menu Chicken n' Biscuits kalebu barang-barang kaya Ayam Goreng Kidul sing digawe karo bumbu khas lan crispy, Tender Ayam Goreng Tangan sing bisa dicocogake karo saus dipping khas kaya Dill Pickle Ranch utawa Maple Chipotle. Saben sajian utama digabungake kanthi apik karo sisih favorit penggemar kaya krim, homestyle Mac n 'Keju sing dipanggang kanggo nggawe lapisan keju crispy ing ndhuwur utawa Fruit Cobbler sing dipanggang seger kanthi isi woh jus lan ndhuwur karo kerak sing manis lan manis.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...