Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Dhaptar pisanan kanggo Colitis Ulseratif Aktif nganti Aktif

ditulis dening editor

Adiso Therapeutics, Inc. dina iki ngumumake yen wis rampung ndhaptar klompok pasien pisanan ing studi klinis Fase 1b sing ngevaluasi ADS051 (BT051), modulator molekul cilik lisan, sing diwatesi usus, kanggo perdagangan lan aktivasi neutrofil, minangka perawatan potensial. kanggo pasien karo kolitis ulcerative moderately-to-severely active (UC). Data buta nuduhake yen dosis ing kohort iki aman lan ditoleransi kanthi apik, ndhukung wiwitan enrollment klompok dosis sing luwih dhuwur kaloro. 

Fase 1b iki minangka studi dosis kanthi acak, wuta pindho, dikontrol plasebo, kaping pirang-pirang ing pasien kanthi UC moderat nganti abot (NCT05084261). Tujuan utama panliten iki yaiku safety lan toleransi kanthi tujuan farmakokinetik sekunder, lan tujuan eksplorasi pengurangan biomarker sing ana gandhengane karo neutrofil. Panliten Fase 1b iki nderek studi dosis munggah siji Fase 1 ing sukarelawan sehat sing nuduhake ADS051 diwatesi usus tanpa keracunan watesan dosis utawa efek samping sing serius.

"Neutrofil nargetake minangka strategi anyar kanggo ngobati patofisiologi kolitis ulcerative. Panliten Fase 1b iki minangka langkah sabanjure kanggo njelajah kepiye ADS051 bisa nyegah jalur utama kanthi aman lan efektif sing bisa nyebabake migrasi lan aktivasi neutrofil ing usus besar ing ngendi proses inflamasi akut ing UC lagi aktif. Ing panliten iki, kita bakal nemokake biomarker aktivitas farmakologis lan pratandha awal saka aktivitas klinis sing bisa nyebabake nyuda inflamasi kolon lan ningkatake penyembuhan mukosa ing pasien kanthi UC moderat nganti abot, "ujare Scott Megaffin, Chief Executive Officer, Adiso. "Terus maju pangembangan klinis ADS051 penting amarga kabutuhan sing ora bisa ditindakake kanggo pasien UC sing duwe sawetara terapi sing diwatesi usus sing unik kanggo perdagangan neutrofil."

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...