Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Eat Me Guilt Free Launching Chocolate and Vanilla Cake Mixes

ditulis dening editor

Duwe kue lan mangan uga! Minangka asil sukses karo brownies sawijining, Eat Me Guilt Free ngenalaken anyar Chocolate Cake Mix lan Vanilla Cake Mix kanggo baris sedhep Brownies fokus kesehatan, tortilla wraps, roti protein lan baguettes. Eat Me Guilt Free darmabakti kanggo inovasi produk lan nambah produk sing wis ana lan padha setya nggawe formula anyar lan apik. Nalika nambah kualitas bahan ing produke, merek kasebut tetep fokus kanggo njaga rasio protein lan karbohidrat sing durung rampung sadurunge.         

Eat Me Guilt Free bangga nggawa konsumen campuran kue sing luwih apik kanggo sampeyan ing pasar. Dheweke ngemot bahan-bahan sing asale saka Eropa, ing ngendi peraturan nglawan aditif panganan luwih ketat tinimbang ing AS. Campuran kue coklat lan vanilla sing dikemas protein, luwih apik kanggo sampeyan, cocok kanggo nggawe kue ulang tahun, kue mangkok, kue Bundt lan liya-liyane kanggo acara apa wae. sing dirayakake karo campuran kue kotak konvensional ing omah. Eat Me Guilt Free bangga karo inovasi produk lan nggawe pengalaman panganan sing ora ana liya. Campuran kue protein Eat Me Guilt Free gampang digawe kaya campuran kue kotak konvensional lan mung mbutuhake rong bahan - lenga lan endhog. Irisan-irisan kue pancen dekaden lan mung duwe enem gram gula vs 22 gram gula ing irisan kue tradisional. Luwih apik-kanggo-sampeyan ora tau ngrasakake enak banget.

Kampanye Eat Me Guilt Free "Enak Gratis" nggambarake kapercayan inti merek yen kebebasan ora kudu duwe watesan. Pesen utama kampanye "Eca Gratis" yaiku mangan panganan sing luwih apik kanggo sampeyan sing rasane apik yaiku pilihan sing kudu ditindakake konsumen. Wis pirang-pirang dekade, perusahaan panganan ndhikte apa sing enak kanthi nambahake bahan-bahan gawe ketagihan ing produk supaya rasane enak. Kanthi kampanye Free Delicious sawijining, Eat Me Guilt Free wis redefining éca lan lingkungan karo rasio kasunyatan nutrisi luwih, kurang gula, ora pengawet lan ora GMOs. Campuran kue anyar nggambarake gagasan sing padha.

"Ing Eat Me Guilt Free, kita bangga bisa nggawe inovasi lan nggedhekake lini produk lan seneng banget kanggo ngluncurake campuran kue sing pertama lan luwih apik kanggo sampeyan," ujare Cristie Besu, pangadeg Eat Me Guilt Free. "Campuran kue coklat lan vanilla asli kita sampurna kanggo ngrayakake kabeh momen khusus ing urip lan bakal nggawe konsumen rumangsa apik ing njero lan njaba."

Besu miwiti manggang Eat Me Guilt Free nambani langsung saka pawon dhewe ing 2013 nalika makarya minangka perawat kadhaptar lan certified olahraga nutritionist. Apa sing diwiwiti minangka proyek passion rauh dadi bisnis cilik kanggo ibu saka telu, amarga dheweke nemokake pentinge lan kepuasan protein-dikempalken lan luwih apik-kanggo-sampeyan panganan diwenehake kanggo wong liya.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...