Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Provinsi Thailand sing misuwur kanthi tandha Deep Red COVID-19

Kayu Skål Bangkok ngelingake ana krisis pariwisata Thailand sing saya parah
Provinsi Thailand kanthi waspada Deep Red COVID-19

Bangkok, Chonburi, Chiang Mai, Nonthaburi, Pathum Thani, lan Samut Prakarn diklasifikasikake minangka zona kontrol maksimal lan ketat (abang jero) ing Thailand, lan watesan liyane wis ditindakake.

  1. Pusat Juru bicara Administrasi Situasi (CCSA) COVID-19, ngumumake dheweke wis setuju kanggo nambah upaya pencegahan lan kontrol COVID-19.
  2. Zona saiki dikategorikake minangka kontrol maksimum lan ketat, kontrol maksimum, utawa zona kontrol.
  3. Tandha level dhuwur nyebabake larangan lan penutupan tambahan.

Dr. Taweesin Visanuyothin, Pusat Juru bicara Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA), ngumumake manawa dheweke wis setuju kanggo nambah upaya pencegahan lan kontrol COVID-19. Rezoning saka Thailand wilayah kontrol wis disetujoni kaya ing ngisor iki:

1) zona kontrol maksimal lan ketat: 6 provinsi,

2) zona kontrol maksimal: 45 provinsi, lan

3) zona kontrol: 26 provinsi. Karantina kabeh formulir uga wis ditambah nganti 14 dina, dene sektor publik lan swasta kudu nganggep kerja keras saka omah paling ora 14 dina.

Watesan tambahan amarga tandha level dhuwur kalebu:

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...