Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Seychelles lan Emirates Airlines Host Trip Fam Agen GCC sing Apik

Gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Seychelles dadi tuan rumah trip fam kaloro ing asosiasi karo partner maskapai Emirates Airlines saka 13-16 Desember 2021. Kegiatan nderek trip media ing September karo majalah basis GCC anjog. Partisipasi ing perjalanan kasebut yaiku para penjual paling apik ing maskapai lan tujuan ing GCC, pemenang insentif sing diumumake ing upacara tanggal 24 Oktober.

Agen saka Al Rais, ATS Travel, Dnata, Pure Prestige, Sharaf, lan Akbar Travel digabung karo wakil saka Emirates Airlines lan Pariwisata Seychelles Kantor Timur Tengah lan nalika kunjungan kasebut ngunjungi sawetara papan wisata Seychelles sing paling misuwur, kalebu ibukutha pulo Victoria lan Pulo Eden, nikmati ijo sing subur lan tentrem ing pulo sing cerah.

Klompok kasebut manggon ing Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa lan Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa —Resort Green Globe Certified sing setya kanggo nerusake upaya lingkungan sing lestari- lan banjur dikenalake menyang sawetara masakan Creole asli negara.

Muji Emirates ing tataran paling anyar iki ing kemitraan antarane maskapai lan Seychelles, Ahmed Fathallah, Pariwisata Seychelles wakil kanggo Timur Tengah, ngandika; "Emirates Airlines wis dadi salah sawijining kemitraan sing paling akrab, lan kita seneng banget amarga wis nyedhiyakake dalan kanggo agen perjalanan sing paling dhuwur kanggo promosi Seychelles lan ndeleng dhewe apa sing ndadekake tujuan kasebut unik. Aku yakin bakal ana akeh liyane sing bakal teka lan kita kepengin banget nuduhake wong liya apa sing ana ing Seychelles.

Perjalanan fam minangka cicilan paling anyar ing Pariwisata Seychelles lan Emirates Airlines 'komitmen sing terus-terusan kanggo nambah kesadaran babagan tujuan ing wilayah GCC lan menehi agen perjalanan kesempatan kanggo sinau lan nemokake luwih akeh babagan apa sing ditawakake pulo kasebut.

GCC wis dadi salah sawijining sumber pengunjung utama kanggo Seychelles ing taun 2001, kanthi UAE minangka pasar paling apik nomer loro kanggo tujuan tujuan ing saindenging taun nganti saiki, tuwuh luwih saka 200% sajrone taun kepungkur lan mung ing ngisor 24,173 pengunjung. diasilake ing taun 2019 nalika dadi pasar pariwisata nomer lima sing unggul ing Nusantara.

#seychelles

#wisata

#famtrip

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...