Airlines negara | wilayah Warta Pamrentah Hotel & Resor News wong Trending Ukraine WTN

Ukraina Screams ing Marriott, Hilton, IHG, Accor, Air Serbia, Emirates, Etihad, Turkish Airlines, WTTC

eTN ndhukung Ukraina
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The World Tourism Network lan Badan Pengembangan Pariwisata Negara saiki kerja sama sawise diskusi karo Mariana Oleskiv, Ketua Badan Negara kanggo Pengembangan Pariwisata Ukraina, lan Juergen Steinmetz, Ketua World Tourism Network. WTN miwiti sawijining kampanye SREAM kanggo mbantu negara sajrone tantangan saiki.

Adhedhasar laporan ing ngisor iki dening Badan Negara Ukraina kanggo Pembangunan Pariwisata, ing World Tourism Network narik kawigaten organisasi pribadi ing ngisor iki kanggo gabung karo kampanye SCREAM lan mungkasi kabeh lan ora mung sawetara operasi ing Rusia.

STOP operasi utawa dhukungan saka Rusia!

  • Marriott
  • Hilton
  • IHG
  • Grup Accor
  • Serbia Udara
  • Turkish Airlines
  • Emirat
  • Etihad
  • WTTC
Mariana Oleskiv, Ketua Badan Pariwisata Ukraina

Mariana Oleskiv, Ketua Badan Pengembangan Pariwisata Negara Ukraina nyimpulake kahanan saiki kasunyatan pariwisata kanggo Ukraina

Ing sawetara taun kepungkur, sanajan ana pandemi Covid, industri pariwisata Ukraina nuduhake tandha-tandha pulih. Kita ngarepake luwih akeh turis teka ing taun 2022. Rencana kasebut rusak banget nalika tanggal 24 Februari nalika Rusia ngluncurake invasi ing Ukraina kanthi darat, udara, lan segara sing nyoba ngrusak kutha-kutha sing tentrem, bangunan sejarah, lan museum, lan mateni bocah-bocah sing ora salah. !

Federasi Rusia wis nindakake serangan militer sing ngapusi lan pancen keterlaluan ing negaraku!

Bayangake, ing taun 2022, rudal jelajah nyerang lingkungan omah, taman kanak-kanak, lan rumah sakit ing jantung Eropa. Rega Rusia mbayar kanggo "pariwisata" iki ewonan prajurit Rusia sing mati. Kangge, rega sing dibayar Ukraina yaiku ewonan warga sipil sing tiwas nalika kutha-kutha sing apik, bangunan bersejarah, lan musium wis dirusak.

Angkatan bersenjata lan warga mbela Ukraina nganti pungkasan! Donya kabeh ngusir agresor liwat imposition sanksi. Mungsuh kudu ngalami kerugian sing signifikan. Kanthi miwiti perang tanpa provokasi marang Ukraina, Federasi Rusia kanthi terang-terangan nglanggar prinsip-prinsip hukum internasional, sing ana ing Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa lan akeh dokumen internasional liyane.

Ing kasus iki, aku njaluk kabeh industri travel global kanggo tumindak!

Kita njaluk supaya mungkasi kabeh lelungan menyang Rusia lan ngilangi kerjasama karo negara sing nyerang. Aku matur nuwun kanggo sampeyan sing wis mandheg kerja sama karo Rusia. Nanging ing pirang-pirang kasus, ana setengah tumindak utawa ora ana tumindak.

Aku appreciate ing Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) Sekretaris Jenderal lan anggota dewan eksekutif sing ndhukung penundaan keanggotaan Rusia. Aku nyuwun marang kabeh negara anggota kanggo milih keputusan iki ing Majelis Umum sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep.

Ing wektu sing padha, ing Dewan Pariwisata lan Perjalanan Dunia (WTTC) durung njupuk tindakan kanggo mungkasi kerjasama karo Rusia.

Aku uga matur nuwun kanggo platform pesenan asing kaya Expedia, Airbnb, lan Booking Holdings kanggo nundha kabeh operasi ing Rusia lan layanan lelungan ing Belarus.

Akeh maskapai EU lan Amerika kanggo nundha kabeh penerbangan menyang lan saka pasar Rusia, GetYourGuide, lan Rick Steves 'Eropah, sing mandheg nawakake pengalaman ing Rusia.

Ana uga sawetara rentengan hotel sing wis mundur saka Rusia. Nanging, mung setengah saka sanksi ora bisa lan kanggo mungkasi Rusia iku perlu kanggo medhot kerjasama wae karo negara agresor.

Aku matur nuwun kanggo Marriott International Inc perusahaan perhotelan Amerika kanthi 10 lokasi ing Rusia lan Hilton Worldwide Holdings Inc, perusahaan perhotelan Amerika kanthi 29 lokasi ing Rusia, Hyatt Hotels Corp, perusahaan perhotelan Amerika kanthi 6 lokasi ing Rusia, amarga keputusane nutup kantor perusahaan ing Moskow lan ngaso bukaan hotel mbesuk lan kabeh pembangunan lan investasi hotel mangsa ing Rusia.

Nanging, hotel ing merek Marriott lan Hilton isih beroperasi ing Rusia lan perusahaan ora njupuk tindakan kanggo nglarang panggunaan jeneng perusahaan kasebut.

Grup Hotel InterContinental, operator hotel Inggris kanthi 29 hotel ing Rusia, nundha investasi ing Rusia tanggal 10 Maret 2022.

Nanging IHG isih aktif njupuk pesenan lan ana bukaan Crowne Plaza anyar ing Moskow ing wulan Juni.

Sawetara dina kepungkur Grup Accor ngumumake yen kabeh operasi manajemen kalebu pesenan, distribusi, kasetyan, lan layanan pengadaan menyang hotel sing nduweni kalebu ing dhaptar sanksi internasional bakal dilereni soko tugas. Nanging, ACCOR isih ngonfirmasi kamar ing hotel ing Rusia. 

Ampe saiki kabeh operator tur Turki terus nggarap pasar Rusia lan ngedol wisata menyang Rusia.

Air Serbia, Turkish Airlines, Emirates Airline, lan Etihad Airways terus menehi Rusia tiket pesawat.

Kanthi akeh rute menyang lan saka Rusia kanthi efektif ditutup, amarga dikenai sanksi sawise invasi Ukraina, lelungan udara liwat Serbia, Turki, lan UAE mundhak luwih saka 200% ing tingkat pra-pandemi.

Akibaté, Rusia isih bisa lelungan menyang Eropah, negara Asia lan malah Amerika Serikat tanpa masalah.

Saben uwong kudu ngerti, nalika nggawa wong lelungan menyang Rusia, nalika kerja sama karo Rusia, dheweke uga nggawa Dolar utawa Euro. Mata uang keras kasebut bakal ndhukung agresi Putin.

Iki minangka kejahatan sing nggegirisi tumrap manungsa lan saiki, Rusia wis mutusake kanggo ngancam jagad iki kanthi senjata nuklir.

Mariana Oleskiv, Ketua

Aku uga appreciate banget bantuan saka negara partner kita. Nanging, akeh sing terus nampa lelungan Rusia. 

Salah sawijining masalah sing paling penting kanggo kita yaiku penundaan keanggotaan Rusia ing UNWTO. Aku bakal matur nuwun kanggo bantuan kanggo nggayuh Menteri saka Negara Anggota kanggo njaluk dhukungan ing babagan iki.

Kita yakin manawa mung larangan sing ketat bakal mbantu nyegah agresi militer sing ora sopan.

Mungkasi Rusia! Mungkasi Perang ing Ukraina!

Ing kesempatan iki, aku ngaturake rasa hormat sing paling jero marang tim World Tourism Network lan kampanye SCREAM kanggo UKRAINE.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar