24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Belize ngenalake protokol industri pariwisata sing dianyari

Belize ngenalake protokol industri pariwisata sing dianyari
Belize ngenalake protokol industri pariwisata sing dianyari
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika Belize maju kanggo mbukak maneh lan mbangun industri pariwisata kita, protokol kesehatan lan turis kanggo turis terus ditinjau lan dianyari. Ing sawijining konferensi pers sing dianakake dina Jumuah, 16 Oktober 2020, relaksasi luwih lanjut babagan watesan gerakan pengunjung diumumake dening Perdana Menteri, Rt. Hon. Dean Barrow. Ing ngisor iki minangka protokol sing dianyari sing saiki ditrapake kanggo industri pariwisata:

• Koridor Aman kanggo turis wis ditambahi kalebu kabeh entitas Gold Standard lan Certified kalebu hotel, operator tur, restoran, situs pariwisata, toko hadiah, penyewaan mobil lan taksi. Nalika turis bisa bebas mlaku-mlaku, disaranake tetep ana ing koridor sing aman kanthi ngunjungi lan nggunakake mung entitas sing Disertifikasi Standar Emas lan sertifikasi ditampilake lan katon jelas. 

• Wisatawan kudu cadangan lan mung menginap ing hotel Gold Standard. Mula, mung hotel sing nduweni sertifikasi Standar Emas sing kalebu ing App Kesehatan Belize sing bisa dipilih turis. Ing Dewan Pariwisata Belize (BTB) mung bakal promosi lan kemitraan karo properti kasebut sing ngetrapake protokol kesehatan lan kesehatan sing disaranake kanggo nglindhungi tamu lan mula entuk Sertifikasi Standar Emas Pariwisata.

• Program Standar Emas Pariwisata sing saiki wis siyap kanggo Hotel lan Operator Tur saiki bakal ditawakake kanggo entitas liya ing Industri Pariwisata kalebu situs Pariwisata lan atraksi, Restoran lan toko Hadiah. Kajaba iku, Sewa Mobil, Taksi lan panyedhiya transportasi liyane sing disetujoni bakal terus ditawakake Sertifikasi miturut program Standar Emas Pariwisata.

Kanthi syarat entri sing dianyari kanggo Belize:

1. Aplikasi kanggo ngetik Belize ora perlu maneh. Mula, kabeh Pendhudhuk lan Turis bebas lelungan menyang Belize kapan wae.

2. Warga lan Turis sing teka kanthi tes PCR negatif utawa tes negatif ing bandara, ora prelu karantina suwene 10 dina.

3. Syarat kanggo ndownload Aplikasi Kesehatan Belize lan ngrampungake informasi sajrone 72 jam tekane ing Belize wajib kanggo kabeh penumpang sing mlebu - Pendhudhuk lan Turis.

BTB negesake pentinge langkah-langkah kesehatan lan keamanan kanggo warga lan pengunjung lan njamin manawa tujuan kasebut kudu njamin supaya kabeh protokol kesehatan, keamanan lan sanitasi bisa diamati, nalika nggawe pariwisata ing Belize.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.