News

Kacilakan sepur penumpang Jerman sing akeh banget ing sacedhake Osnabrueck

TraingEr
TraingEr
ditulis dening editor

Jalur sepur utama antara Osnabrueck lan Amsterdam ing ngendi loro penumpang Jerman Rail tiwas dina Setu lan 20 wong cilaka.

Print Friendly, PDF & Email

Jalur sepur utama antara Osnabrueck lan Amsterdam ing ngendi loro penumpang Jerman Rail tiwas dina Setu lan 20 wong cilaka.

Kacilakan kasebut kedadeyan nalika nyebrang level ing kutha Ibbenbueren nalika kreta penumpang saka Osnabrueck nabrak truk bubur nggawa pupuk kandang. Ibbenbueren ing sisih kulon Osnabrueck lan dununge ing negara Jerman Rhine-Westphalia Utara.

Telung wong sing cilaka kasebut diarani kondhisi serius.
Emergency services are at the scene and more details are still coming in.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.