Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Hong Kong Ngemot Norma Plancongan Anyar

Hong Kong Ngemot Norma Plancongan Anyar
Wisata Hong Kong

Kawigaten wis sumunar ing upaya gabungan dening Papan Pariwisata Hong Kong sektor publik lan swasta minangka persiyapan kanggo kebangkitan pariwisata ing kutha pasca pandemi. Saka penerbangan lan hotel, nganti toko / panganan lan omben-omben lan atraksi, lan saka Industri MICE menyang transportasi, industri sing gegandhengan karo pariwisata ing Hong Kong wis adaptasi karo langkah-langkah keamanan lan teknologi anyar kanggo njaga lokal supaya aman lan pengunjung ora kuwatir nalika lelungan internasional bali.

Kuwat, Bareng

Ana akeh kekuwatan, sing dibuktekake karo upaya gabungan saka pemangku kepentingan sektor swasta lan swasta nyiyapake Hong Kong kanggo plancongan pariwisata pariwisata anyar

Amarga pandemi COVID-19 entuk daya tarik ing saindenging jagad, Hong Kong tumindak kanthi cepet kanthi menehi kontrol wates sing ketat kanggo nyuda panyebaran masarakat. Ing konferensi web anyar karo 1,500 pemangku kepentingan industri sing ana, Dewan Pariwisata Hong Kong (HKTB) nggambarake perilaku lan preferensi para turis ing lanskap perjalanan pascamemik.

Kahanan tujuan kesehatan, standar kebersihan transportasi, hotel lan fasilitas pariwisata liyane, istirahat jarak tempuh, lan rencana perjalanan sing luwih cendhek bisa dadi prioritas utama.

HKTB wis ngrancang rencana pemulihan kanggo nguripake maneh pariwisata kutha, sing nglengkapi alokasi dewan pariwisata HK $ 400 yuta (US $ 51 yuta) kanggo ndhukung promosi dening perdagangan sawise COVID-19 rampung.

Kajaba iku, panyedhiya layanan ing aset liyane sing gegandhengan karo pariwisata uga wis setuju kanggo adaptasi karo dunia pasca-pandemi. Iki kalebu nggunakake teknologi intelijen buatan lan teknologi reresik kanggo nambahi langkah-langkah kesehatan lan sanitasi, ing ndhuwur titik tutul layanan liyane kayata nyedhiyakake sanitizer tangan lan topeng rai.

Selaras karo arahan HKTB babagan promosi pariwisata lan revitalisasi ritel, hotel-hotel ing suplemen iki wis nuduhake minat ing pamondhokan pemasaran, lan mall ritel nggambarake proaktifitas kanggo ngupayakake pengalaman sing aman kanggo para pembeli, nalika ngrancang sawetara kegiyatan promosi kanggo nyengkuyung pengeluaran.

Pungkasan, waca kepiye alokasi pamrentah babagan dana anti-epidemi lan implementasi teknologi penyucian revolusioner kanggo penyelenggara nggawe papan acara luwih aman tinimbang saiki, bakal ngupayakake kutha kasebut minangka tujuan MICE sing dikarepake ing Asia.

Hong Kong Ngemot Norma Plancongan Anyar

Langkah-langkah Penerbangan ing Pengawasan COVID-19

Pemain ing sektor penerbangan nggunakake teknologi reresik kanggo nyiyapake rebound lelungan udara

Hong Kong bubar ngumumake gelembung lelungan udara tanpa karantina sing bakal teka karo Singapura. Ing Bandara Internasional Hong Kong (HKIA), Otoritas Bandara Hong Kong (AA) ngetrapake teknologi reresik revolusioner ing Bandara Internasional Hong Kong (HKIA) - salah sawijining pusat perjalanan lan gerbang paling rame ing Asia - kanggo nambah langkah kesehatan lan sanitasi sing ana kanggo nglindhungi staf lan penumpang saka COVID-19.

Robot Sterilisasi Cerdas (ISR) diprogram kanggo mindhah kanthi arah minimum lan nggunakake kombinasi sinar UV, nozel semprotan 360 derajat lan saringan udara kanggo disterilake nganti 99.99 persen bakteri ing jarak kasebut sajrone 10 menit.

Penumpang sing dikepengini kudu nganggo masker rai ing level keberangkatan - kalebu level SkyPier Sea-To-Air, penggerak otomatis lan kendaraan penumpang apron. Kabeh wong kudu mriksa suhu sadurunge diijini mlebu bangunan terminal, lan penumpang sing diwajibake ngirim formulir deklarasi kesehatan lan menehi conto tenggorokan jero liwat fasilitas pengujian jarak jauh nalika tekan HKIA. Uga kasedhiya ing kios desinfeksi sing dijenengi CLeanTech kanggo staf sing nindakake tugas kesehatan umum lan karantina ing bandara. Umume toko bandara nundha usahane wiwit pungkasan Maret lan bakal mbukak maneh nalika lalu lintas penumpang wiwit pulih, kanthi inisiatif promosi dijadwalake kanggo ngrangsang belanja ritel.

Hong Kong Ngemot Norma Plancongan Anyar

Teknologi Hotel lan Ngukur Kesehatan Stringent Ngewangi Pemulihan Perhotelan

Ing saindenging Hong Kong, hotel kanthi agresif nambah langkah-langkah kesehatan lan upaya pemasaran kanggo lanskap keramahan pasca pandemi, sing dadi perhatian kesehatan lan safety kanggo tamu lan staf

Model lan konsep manajemen anyar kudu dikembangake sawise COVID-19 - sing "nggawe gangguan gedhe ing operasi hotel lan praktik manajemen sing wis ana" - kanggo memenuhi kebutuhan para wisatawan kanggo lingkungan lan pengalaman sing aman, sosial lan ramah. , bareng Michael Li, direktur eksekutif, Federasi Pamilik Hotel Hong Kong.

Maju karo bagean loro (Pamulihan) rencana telung tahap Dewan Pariwisata Hong Kong kanggo nyegerake pariwisata - ing endi fokus yaiku kanggo nyengkuyung warga lokal nemokake maneh macem-macem lingkungan lan budaya komunitas supaya bisa ngirim pesen positif marang pengunjung lan mulihake kapercayan ing kutha kasebut. - Hotel Dorsett lan L'hotel wis ngomong babagan nuduhake target umum pamondhokan pemasaran kanggo pasar domestik nganti wates internasional bisa dibukak maneh.

Hong Kong Ngemot Norma Plancongan Anyar

Eceran, Outlet F & B Kanthi Aktif Nggoleki Ngukur Kesehatan

Fasilitas panedhaan lan blanja sing tangguh reaksi kanthi cepet kanggo terus nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo para pelanggan

Sebutake Hong Kong lan kabeh wong sing ngubungi pilihan blanja lan makan. Amarga pandemi iki nyebabake kacilakan ing saindenging jagad, pendhudhuk F & B lan mal utama ing Hong Kong nggawe langkah-langkah proaktif lan ide-ide kreatif kanggo ngadhepi kasusahan. Mangkene carane:

Mimpin pemandangan kanggo mbalekake omah-omah ing Hong Kong (lan ing saindenging jagad saiki) Restoran Domba Ireng Ireng kanthi nggawe Playbook COVID-19. Kowe kepengin weruh apa? Minangka konsepsi sing cerdas, Playbook minangka manual prosedur operasi standar COVID-19 sing digawe klompok restoran kasebut kanthi cepet nanggepi wabah pandemi kasebut. Wiwitane diluncurake ing publik kanggo ngupayakake gabung karo restauratur Hong Kong liyane dadi siji, nanging saiki wis dadi pandhuan blueprint kanggo restaurateur liyane ing saindenging jagad sing bisa ditindakake amarga jarak sosial, yaiku nyuda campuran antarane manajer restoran lan tamu.

Hysan Development's Lee Gardens ing Causeway Bay wis njupuk langkah luwih lanjut kanggo ngamanake katenangan para tamu nalika blanja ing mall. Dheweke nggunakake serangkaian produk sterilisasi lan desinfeksi kanggo nglindhungi kabeh virus lan bakteri, penempatan strategis thermometr infrared kanggo njamin mlebu tanpa demam, panggunaan sterilisasi UV ing pegangan elevator lan instalasi dispenser sanitasi tangan otomatis.

Liwat 320 dispenser pembersih tangan otomatis sing wis diinstal Mal Sun Hung Kai Properties '(SHKP), sing ngatasi keprihatinan umum babagan kebersihan mal kanthi nggunakake tim 300 duta besar Caring kanggo seragam kanggo nyedhiyakake layanan tambahan kanggo para tamu. Iki kalebu bukaan lawang utawa pencet tombol angkat, lan mriksa suhu suhu awak ing 30 mall lan 27 kantor kanggo mbantu nglawan pandemi iki. Implementasi Duta Besar Caring kasebut ora mung ngunggahake standar kebersihan umum, nanging uga ndhukung tenaga kerja lokal.

Hong Kong Ngemot Norma Plancongan Anyar

Atraksi Adaptasi karo Norma Post-Pandemi

Strategi lan taktik serbaguna sing ana ing kesejahteraan para tamu wis siyap kanggo disambut tamu maneh

Objek wisata Hong Kong sing dikasihi nyedhiyakake update babagan cara kerja kanthi proaktif karo pejabat sing relevan kanggo entuk keseimbangan antara terus menehi pengalaman sing nyenengake lan berkesan kanggo tamu domestik lan internasional, lan norma kunjungan anyar ing jagad pasca pandemi.

Liwat ing Pulau Lantau, Ngong Ping 360 (NP360) dibukak maneh ing wulan Maret kanthi langkah pencegahan kayata kabin pendamping, sing mung ngidini kulawarga lan kanca ing klompok sing padha bisa mlebu kabin sing padha. Uga nyaranake papat nganti enem penumpang saben kabin, separo kapasitas normal, kanggo njaga ruang jarak sosial sing cukup ing njero ruangan.

Preparasi sing kuat wis bisa narik kawigaten ing omah Ocean Parkdibukak maneh ing wulan September. Serangkaian langkah pencegahan sing ketat ditindakake kanggo njaga kesehatan lan keamanan pengunjung, staf lan kewan. Dheweke kalebu nyuda kapasitas taman (nganti luwih murah tinimbang 50 persen), leladen canggih, pemriksaan suhu awak ing titik mlebu kanggo kabeh pengunjung lan staf, menehi topeng rai ing taman, nambah reresik lan disinfeksi, lan penyemprotan nano fotokatalisik jas ing fasilitas utama. Dispenser pembersih tangan tambahan dipasang ing lawang mlebu lan ing sakiwa tengene taman, lan pameran kewan lan kabeh toko F & B mesthekake jarak sosial paling adoh 1.5 m, kanthi ora luwih saka wolung wong diidini bisa lenggah ing sawijining meja.

2020 dadi pengetan 15 taun kanggo Hong Kong Disney Land (HKDL), lan rencana bakal diluncurake ing Castle of Magical Dreams lan wayah wengi sing hebat banget. Kanggo ngramal akeh wong sing bali menyang taman tema sawise pasca pandemi sing dibukak maneh, daya tarik kasebut wis negesake pentinge ngetrapake kontrol akeh ing antrian, toko F & B, hotel, kulo lan fasilitas liyane ing saindenging taman lan ing saindenging resor.

Hong Kong Ngemot Norma Plancongan Anyar

Kabersihan Transportasi Umum Dikuatake Kanthi Komprehensif

Operator transportasi umum HK ngupayakake lingkungan plancongan sing aman kanggo para penumpang

Operator transportasi darat ora ngupayakake ngamanake lingkungan plancongan sing aman lan nyaman. MTR Corporation wis nyebarke Robot Vaporized Hydrogen Peroxide (VHP) sing otomatis nyemprotake solusi hidrogen peroksida sing dioksidasi dadi konsentrasi spesifik sing njamin disinfektan bisa nembus kesenjangan cilik sing angel digayuh sajrone kerja reresik normal. Bis Lantau Anyar (NLB) dilayani dening tim "pembuwang bis" profesional sing nindakake rutinitas reresik saben dina saben kendaraan bali menyang terminal, lan bis lintas-wates menyang China diresiki sawise mlaku-mlaku. Kwoon Chung Bus Holdings Limited (KCHB) nuduhake manawa layanan pembersih paling jero kalebu panggunaan Germagic - produk inovatif sing nglindhungi permukaan saka SARS-CoV-2 lan luwih saka 100 virus sajrone 90 dina.

Hong Kong Ngemot Norma Plancongan Anyar

Industri MICE

Hong Kong Nggawe Mikat Menarik Minangka Modal MICE Asia, Pamrentah ndhukung pendanaan anti-epidemi, proyek kamajuan HKCEC lan langkah-langkah kesehatan lan keamanan ana ing barisan kanggo njaga daya saing kutha kasebut minangka tujuan acara bisnis

Norma-norma organisasi lan acara bisnis diarepake bakal direvisi sawise COVID-19, amarga para perencana menehi bobot luwih dhuwur kanggo langkah-langkah kesehatan lan keamanan masarakat, uga kesiapan venue kanggo menehi reaksi kontingensi lan operasi. gangguan kanggo maju karo pemilihan venue.

Pusat Pameran lan Pameran Hong Kong (HKCEC) dadi tuan rumah pameran pertama ing kutha kasebut wiwit wabah COVID-19 - Pameran Pernikahan Hong Kong kaping 98 wiwit tanggal 22-24 Mei. HKCEC uga miwiti proyek Kemajuan Lima Tahun HK $ 1 milyar (US $ 129 yuta) kanggo nduduhake kapercayane babagan tuwuh industri lan bisnis jangka panjang ing HKCEC. Saiki, tahap siji lan loro sing nyakup mayoritas interior, kamar tambahan lan prasarana 5G rampung, kanthi samesthine rampung ing Q1 2024.

Minangka bagean saka dana anti-epidemi dening pamrentah HKSAR, HK $ 1.02 milyar (US $ 131 yuta) wis diparengake kanggo ngobong maneh industri konvensi lan pameran (C&E) kutha kasebut. Ing skema setaun iki, kabeh penyelenggara pameran lan konvensi / konperensi internasional (yaiku luwih saka 400 peserta, sing 50 persen minangka peserta non-lokal) ing HKCEC lan AWE bisa ngarep-arep nampa subsidi lengkap kanggo nyewa papan, sing disengkuyung banget bareng karo peserta acara.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.