News

AccorHotels squires VeryChi

AccorHotels ngumumake akuisisi VeryChic, platform digital kanggo adol pribadi kamar lan apartemen hotel mewah, pelayaran, istirahat lan paket.

Print Friendly, PDF & Email

AccorHotels ngumumake akuisisi VeryChic, platform digital kanggo adol pribadi kamar lan apartemen hotel mewah, pelayaran, istirahat lan paket.

Digawe ing taun 2011 dening Nicolas Clair, Hervé Lafont lan Charles Decaux, VeryChic saiki bisa dadi luwih saka 3,000 mitra hotel mewah lan mewah kanggo ngoptimalake distribusi lan menehi akses menyang tamu anyar liwat penjualan pribadi. VeryChic kanthi tliti milih hotel sing ditawakake, dununge ing udakara 40 negara ing saindenging jagad, kanggo njamin pengalaman unik lan khusus kanggo saben anggotane.


Thanks kanggo model bisnis sing kuat, nawakake VeryChic, liwat situs web lan aplikasi seluler, luwih saka 4,000 penjualan pribadi eksklusif kanthi rega sing apik, sajrone taun, dadi anggota anggota luwih saka 5 yuta. VeryChic ngasilake volume pesenan kanthi meh setengah teka liwat aplikasi seluler. Kualitas lan daya saing saka penawaran kasebut tegese bisa gumantung karo adat mbaleni meh 50%.

Liwat transaksi iki, AccorHotels duwe niat kanggo ngiyatake keahliane nggawe sales pribadi sing luar biasa lan uga nggawe VeryChic kanggo nyepetake pangembangan internasional lan dadi pimpinan global ing sektore.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.